Aktywne Wpisy

wykop +3
Najgłupszy prompt, najdziwniejszy bug! Rozdajemy 10 wejściówek na Data Science Summit AI Edition 2026! 🚀
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º
Cześć Mirki spod tagów #programowanie #datascience i #sztucznainteligencja Mamy dla Was zaproszenia na Data Science Summit AI Edition 2026 (18-19 czerwca). Chcemy rozdać 10 pakietów BASIC najbardziej doświadczonym w bojach z algorytmami!. Zasady są proste - dzielicie się Waszymi największymi wpadkami w świecie sztucznej inteligencji ( ͡º ͜ʖ͡º

badreligion66 +83
#tenis Było już, że Iga nie wspiera Mai?
źródło: 1000050993
Pobierz

źródło: 1000003751
PobierzTryhardy chcą, żeby każda gra była trudna, casuale chcą żeby każda gra była łatwa
A ja proponuję żeby każdy grał w to, co jest dostępne, bo wybór jest ogromny, i niech się każdy skupi na tym z czego ma fun, zamiast wchodzić jedni drugim z butami i stawiać żądania, że ta gra to ma być taka, a
jak byłem dzieciakiem to poziom gier był na zasadzie ‚złamie cię na 20 sposobów zanim się nauczysz jak zabić smoka’ i też to doceniam ale z perspektywy czasu ten j----y moonstone czasem mógłby nie topić mnie w bagnie za każdym nieudanym ruchem (╯°□°)╯︵ ┻━
@dzwoni_kuzyn: Przecież w większości gier można zmienić poziom trudności w każdej chwili. Jak uznasz, że gra jest za łatwa to przedstawiasz suwak w ustawieniach
Np. Helldivwrs 2 gdzie dla mnie gra i na najwyzszym byla zbyt prosta. Tysiace ludzi ze skill issue chcieli nerfow wlasnie na najwyzszych poziomach trudnosci.
Oczywiscie, niech kazdy gra jak chce, ale niech nie ingeruje/psuje gier.