Aktywne Wpisy

CzekoDonut +2249
źródło: BIOS_4812_481_33
Pobierz
stawo +264
Ostatni odcinek tego "Państwa w państwie" z udziałem Konfitury był intrygujący również z innego względu. Występujące w nim postaci są twarzą i zwierciadłem polskiego społeczeństwa. Jego przywary przybrały w tym programie namacalną postać i w sensie dosłownym mają ludzkie twarze.
Wiktor Pełczyński - przedstawiciel "uciśnionych" kierowców. Dopuszcza jazdę samochodem po chodnikach. Przy próbie piętnowania swojego zachowania robi z siebie ofiarę, sięgając po dostępne środki - w tym przypadku byli to rodzice w podeszłym
Wiktor Pełczyński - przedstawiciel "uciśnionych" kierowców. Dopuszcza jazdę samochodem po chodnikach. Przy próbie piętnowania swojego zachowania robi z siebie ofiarę, sięgając po dostępne środki - w tym przypadku byli to rodzice w podeszłym
źródło: wp
Pobierz

A może problemem naprawdę jest samotność, internet a nie zasoby?
Mój dziadek poznał babcię bo zagadał do niej na ulicy, dzisiaj faceci wyśmiewają takie metody twierdząc, że to cringe i przesiadują na tinderze psiocząc na kobiety. Na tinderze, na którym na 8 mężczyzn przypadają 2 kobiety, frustrują się, że nie mogą nikogo poznać xD
#demografia #tinder #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
@Seraficzna2: wy uważacie za creepy
Kobiety mówią jedno, a robią drugie.
@Seraficzna2: (-‸ლ) Nie wiem, wyjdź może z matrixa czy coś (-‸ლ) chyba że jesteś tak brzydka że jesteś opluwana na poziomie facetów, ale jeśli tak to jesteś wyjątkiem
@Seraficzna2: Nie, tak samo jak facetom ciężko o przelotne relacje.
Gdzie przeczę?
Ze mną prawie nigdy nie chceli niezobowiązującej relacji, prawie zawsze liczyli na normalny
@Seraficzna2: No zupełnie jak Twoja metoda.
@Seraficzna2: bo wasze opluwanie to nie to samo co nasze. Do was faceci wchodzą do d--y jak tylko mogą, więc gdzie jest opluwanie? Facet który nie chce związku to nie koniecznie jakieś oplucie, pozostają kolejni do przjerzenia.
No ku**a coś nie widać po twoich doświadczeniach miłosnych XD
@Seraficzna2: to sobie przeczytaj posta do końca, a nie odpisujesz 0.1% tego co napisałem :|