Wpis z mikrobloga

https://youtube.com/shorts/1xR68l26ahU?si=RTeLbc7oI4xlwQ8u
A może problemem naprawdę jest samotność, internet a nie zasoby?
Mój dziadek poznał babcię bo zagadał do niej na ulicy, dzisiaj faceci wyśmiewają takie metody twierdząc, że to cringe i przesiadują na tinderze psiocząc na kobiety. Na tinderze, na którym na 8 mężczyzn przypadają 2 kobiety, frustrują się, że nie mogą nikogo poznać xD
#demografia #tinder #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Seraficzna2: XD no i ile wymaga odwagi? Ty rozumiesz różnice między laska podbijając do faceta (co jest ekstremalnie rzadkie) a facetem podbijającym do lasek, czego wręcz się społecznie oczekuje od nas a i tak jesteśmy opluwani przez każdą, więc nie wiesz co to znaczy i jak to wygląda po drugiej stronie
  • Odpowiedz
@Seraficzna2: dokładnie masz rację, jest kryzys męskości. Chłopy nie umieją podrywać kobiet, boją się zagadywać. Na internetu może kobiety mają problem z zbyt dużym wyborem w chłopach którzy nie są konkreti w swoim wypisywaniu. Też część kobiet również szuka nie wiadomo czego. Ja to tak widzę na moim przykładzie podaje.
  • Odpowiedz
Powiesz mi co to za różnica? Bo nie bardzo czaję. Tak samo jesteśmy opluwane.

@Seraficzna2: () Nie wiem, wyjdź może z matrixa czy coś () chyba że jesteś tak brzydka że jesteś opluwana na poziomie facetów, ale jeśli tak to jesteś wyjątkiem
  • Odpowiedz
  • 0
@Pralko-suszarka: Uważasz, że normą jest to, że każda kobieta dostaje związek na pśtryknięcie palca u dowolnego faceta którego sobie wybierze i do którego podejdzie? W takim razie ty wyjdź z matrixa. Poza tym to wam bardziej zależy na byciu w związku, dlatego proponuję zagadywanie jako lepszą opcję niż tinder.
  • Odpowiedz
@Seraficzna2: ja prdl. A do wszystkiego trzeba mieć badania? Mogę się założyć, że gdyby randomowi faceci Ciebie zaczepiali na ulicy to byś potwierdziła moją rację. Tylko trzeba jakiejś ukrytej kamery użyć. Na wykopie możesz pisać, że zaczepianie na ulicy jest spoko. Ale gdyby zrobić taki eksperyment to wtedy ja miałbym rację.
  • Odpowiedz
Uważasz, że normą jest to, że każda kobieta dostaje związek na pśtryknięcie palca u dowolnego faceta którego sobie wybierze i do którego podejdzie?

@Seraficzna2: Nie, tak samo jak facetom ciężko o przelotne relacje.

Poza tym to wam bardziej zależy na byciu w
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: To dlaczego na wiadomość że my też jesteśmy opluwane napisałeś wyjdź z matrixa, skoro teraz się ze mną zgadzasz?

Gdzie przeczę?

Ze mną prawie nigdy nie chceli niezobowiązującej relacji, prawie zawsze liczyli na normalny
  • Odpowiedz
To dlaczego na wiadomość że my też jesteśmy opluwane napisałeś wyjdź z matrixa,

@Seraficzna2: bo wasze opluwanie to nie to samo co nasze. Do was faceci wchodzą do d--y jak tylko mogą, więc gdzie jest opluwanie? Facet który nie chce związku to nie koniecznie jakieś oplucie, pozostają kolejni do przjerzenia.

Gdzie
  • Odpowiedz