Aktywne Wpisy

annlupin +30
ciekawe cotam na nocnej
źródło: annlupin123456
Pobierz
Dzień dobry, wieczór, nocna zmiano. Wszystkiego dobrego dla dziennej, dobranoc.
Mam dzisiaj urodziny, ale nikt nie złoży mi życzeń, bo jestem p----------y...
Mam dzisiaj urodziny, ale nikt nie złoży mi życzeń, bo jestem p----------y...
źródło: 1000007644
Pobierz

A może problemem naprawdę jest samotność, internet a nie zasoby?
Mój dziadek poznał babcię bo zagadał do niej na ulicy, dzisiaj faceci wyśmiewają takie metody twierdząc, że to cringe i przesiadują na tinderze psiocząc na kobiety. Na tinderze, na którym na 8 mężczyzn przypadają 2 kobiety, frustrują się, że nie mogą nikogo poznać xD
#demografia #tinder #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: 12153
Pobierz@SamiecCzlowiekaNierozumnego:
ale chwila, na jakiej ulicy? widać że ten pierwszy zakradł się do jej mieszkania
też byś był zdenerwowany gdybym ci powiedział 'cześć" w takich okolicznościach( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Seraficzna2: a kobiety uważają to za bycie creepem i jeszcze mogą cię na policję pozwać za napastowanie xD
@Seraficzna2: nie jest ale czasami jest jedynym wyborem jak ktoś nie lubi spędów ludzi, zresztą na tinderze czy na ulicy - co za różnica jeśli i tu i tu jesteś odrzucony często ze względu na cechy na które nie masz wpływu albo które wymagają mocnej ingerencji medycznej choćby wydłużanie kości czy operacje na kości twarzoczaszki? Dzisiejsze wymagania kobiet poszybowały w rejon Mount Everestu i tylko
Poza tym dziś nikt nie lubi jak ktoś obcy głowę zawraca na ulicy.
@Seraficzna2: Efekt potwierdzenia, widzicie to co chcecie widzieć i sobie potwierdzać xD
Jak jesteś zwykłym typem i podchodzisz do Julki w Sinsay na cipe to za 3/5 razem będziesz lokalnym memem
Zrobią TB zdjęcie i będzie beka z cb
W małych miastach są 3 d--y na krzyż to każdy będzie zaraz cb
Bo jak nie masz 5 letniego merola
Nie jesteś 10/10
Oraz swojego M2 w wwa to jesteś
@Seraficzna2 A takie opinie biorą się z kosmosu? Czy są odbiciem reakcji, jakie otrzymują podczas podjęcia takich działań?
Gdyby się to statystycznie opłacało, to byłoby powszechne ¯\(ツ)/¯
@Seraficzna2: to k0biety nonstop siedzą w internecie oglądają panów hiszpanów w lambo na ig i pinderze i im teraz zwykły areczek z pracą zamiast tatuaży śmierdzi. Po to te apki zostały zrobione, min żeby rujnować relacje. To TYLKO wasza wina, bab które się naoglądają bredni z zachodu.