Aktywne Wpisy

maikeleleq +4

al0sh 0
#primemma Witam, na mojej wiosce organizowany jest festyn charytatywny gdzie będzie parę luźnych walk boks/k1. Zgłosiłem się bo to fajna inicjatywa ale mam walczyć z chłopakiem 15 lat młodszym co coś tam trenuje. Trochę wstyd byłoby przegrać z jakimś wychudzonym gówniarzem a potem go na ulicy mijać. Znacie może jakieś szybkie sposoby na poprawę kondycji?

- boomersi
#demografia #takaprawda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Z obserwacji znajomych millenialsów zawsze rozwija się kontynuacja wątku zaproponowanego przez Ciebie. Tak, boomerzy mieli nas po 3 - 4 w jednej izbie, źle to wspominam, nie chcę tego dla moich dzieci, chcę, żeby miały to dzieciństwo lepsze niż ja. Dlatego moje dziecko, będzie miało swój pokój, swoje nowe ubrania, będzie zawsze chodziło na te zajęcia, na które ma ochotę i nie będzie musiało tak jak ja jeździć autobusem.
Nie rozumiem kto i dlaczego to powtarza, te kobiety już wchodzą w menopauzę, każda kobieta, która chciała urodzić dziecko/dzieci już dawno to zrobiła.
Większość boomerów pochodzi z domów jednorodzinnych na wsiach do tego ich rodzice byli o wiele bardziej religijni i dawali inny przykład, nie byli przedewszystkim materialistami, a takie boomery to żyją wyłącznie dla pieniędzy, dla emerytury, zrobili sobie dzieciaki tylko dlatego że do pewnego momentu żyli tym co im rodzicie wpoili, a co wpoili boomery swoim dzieciakom?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·