Aktywne Wpisy

splinter96 +390
źródło: 1000031761
Pobierz
miklach25 +194
Jak Ci się nie podoba wyj*bany w kosmos cennik (który powstał dzięki rozwaleniu i wydrenowaniu NFZ oraz limitowaniu podaży lekarzy przez kolegów po fachu doktorka) to możesz iść gdzie indziej albo na ten NFZ, robaku xD
Bo doktór cennika nie zmieni, bo ludzie przychodzą i jemu 1000 się należy xDD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting #lekarz
Bo doktór cennika nie zmieni, bo ludzie przychodzą i jemu 1000 się należy xDD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting #lekarz
źródło: image
Pobierz

"Ja nie mówię, że nie popełniam wykroczeń, bo zdarza mi się. Jakby ten kanał też jest o tym, żeby pokazać co robimy w momencie, gdy ktoś pokaże palcem, że zrobiliśmy coś źle." No chyba, że chodzi o temat z 25.02.2026 na ulicy Naokowskiego. Wtedy to już nie pokazujemy na kanale co robimy źle xD
#konfitura
@dziurawy_klapek: on nic, samochodoza wybił szybę kierowcy który przewiózł go na masce
@dziurawy_klapek: ja do niczego, odpisuje Ci na pytanie - OP manipuluje w mojej opinii
A sam post dotyczy tego że obarczasz odpowiedzialnością konfiturę za czyny samochodozy i tylko o to mi chodziło
Idź już nie mieć mózgu gdzie indziej, co?
Czy stanie na chodniku, gdy na nas jedzie samochód, którego na tym chodniku być nie powinno jest nielegalne? Czy mazanie po szybie markerem, który nie powoduje trwałego uszkodzenia jest nielegalne? Czy nagrywanie w miejscach publicznych i później publikacja tego z zakrytymi twarzami jest nielegalna? To,