Wpis z mikrobloga

Ale co jest złego w zakupie takiego konta?

@jabol6000: mam dwa takie kupione i jest spoko, ale trochę niewygodnie.
Na gameseal kupowałem parę razy i sama stronka jest legitna, nie powinno być problemów
  • Odpowiedz
@jabol6000: Zmiana hasła przez osobę, która je utworzyła.
Ale tak w sumie to dobry biznes. Zrobić konto, kupić takiego crimsona za nie całe 150 zł i sprzedawać dostęp. Jak znajdzie się chociażby dziesięciu zjebów to 1000 zł na koncie jest( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Vizley: Napisali, że niby po zalogowaniu możemy sobie zmienić adres e-mail i hasło, tylko ciekawe jak to zrobić bez dostępu do tego początkowo przypisanego e-maila.
  • Odpowiedz
@jabol6000: predzej czy pozniej konto padnie. To raz, a dwa ja juz sie tak wrobilem. Kupilem w promocji, pozniej mail zwrotny ze sprzedawca nie sprzeda, a kasa jest do odebrania w sklepie, tylko musze sie zarejstrowac na ten sam mail.......
Po zarejstrowaniu i wyslaniu prosby o zwrot na konto, odpowiedzieli ze musze im wyslac dokument tozsamosci w celu weryfikacji...
Musialem wydac kase, wydalem na najtansze gry jakie byly i losowe
  • Odpowiedz
@jabol6000: Bo to jest robione w taki sposób, że konto jest przez osobę, które ja zakłada, zakładane na maila A, po czym zmieniany jest mail do konta na maila B. Ty dostajesz dostęp do maila B (aktualnego maila przypisanego do konta). I tutaj jest cały haczyk. Polityka Steama działa tak, że jeśli stracisz to konto (a na 99% jestem pewny, że je stracisz) to oni będą wymagali od Ciebie dostępu
  • Odpowiedz