Aktywne Wpisy

Kończę dzisiaj 36 lat i to znowu był najlepszy rok w moim życiu! Tym razem przygoda z #silownia na stałe zagościła w grafiku.
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
źródło: IMG_3301
Pobierz
Klima777 +191
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://gameseal.com/pl/crimson-desert-pc-steam-account-global?currency=PLN&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=EU%20-%20PMAX%20-%20Games%20-%20Premier_2_keyinteraction&utm_id=22393702523&utm_term=&utm_content=&utm_source_platform=Google+Ads&srctp=gads1&gad_source=1&gad_campaignid=22387291644&gbraid=0AAAAApHro01VCRbfA7QmO3KGfbl_s3jhG&gclid=Cj0KCQjw4a3OBhCHARIsAChaqJMf98XCb3CkT69EZENC8Yvq3YuzC9L9yv0mccbo0yKxcax1svODt5UaAj78EALw_wcB
#crimsondesert #gry #cebuladeals
źródło: 1000011247
Pobierzźródło: obraz
PobierzTo chyba nawet nie jest klucz tylko konto gdzie ma dostęp 20 innych ludzi xx
Zwróć uwagę że to jest konto nie klucz.
Jak już kupujesz konto to kup dostęp za 20zł
@jabol6000: brak godności i rozumu człowieka ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@jabol6000: mam dwa takie kupione i jest spoko, ale trochę niewygodnie.
Na gameseal kupowałem parę razy i sama stronka jest legitna, nie powinno być problemów
Ale tak w sumie to dobry biznes. Zrobić konto, kupić takiego crimsona za nie całe 150 zł i sprzedawać dostęp. Jak znajdzie się chociażby dziesięciu zjebów to 1000 zł na koncie jest( ͡º ͜ʖ͡º)
Po zarejstrowaniu i wyslaniu prosby o zwrot na konto, odpowiedzieli ze musze im wyslac dokument tozsamosci w celu weryfikacji...
Musialem wydac kase, wydalem na najtansze gry jakie byly i losowe