Aktywne Wpisy

tesknilam_ +25
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

źródło: IMG_9131
Pobierz#pieklomezczyzn
@AnalnyInseminator: ale to nie jego wina, po prostu nauczycielki się na niego uwzięły bo nie jest chadem i ma tylko 170.
@Henson_: u mnie w domu ja pomagałem ojcu przy samochodzie a siostry z matką gotowały, prały i sprzątały. może na wsi córki c---a robią i cały dom ogarnia matka (chociaż nie wydaje mnie się) ale w mieście było trochę inaczej.
I w sumie bardzo dobrze ;)
@GaldCC: aneks do pow: dom i połowę ziemi i tak przepiszą na córkę. A syn dostanie ze trzy hektary jakiegoś ugoru czy innej bieliny
I to jest najłatwiejsze podważanie w naszym prawie.