Wpis z mikrobloga

@DarthRevan155: A to akurat szczyt s-----------a, żeby wykorzystywać Piotra jako zasłonę dymną na wykopie (jak sprawa dzieje się w prokuraturze i kuluarach sejmu). Nie wiem czemu, ale zapomniałem to wcześniej napisać, gdy Piotrek odpalał lajty na dniach. A i argument, że to stary ubek co terroryzował rodzinę nie usprawiedliwia tego co robi Mariola Pastor, Sławomir Nowak i Katarzyna Siewierska z pacynką numer 3
  • Odpowiedz
@poster900: Czekajmy aż Piotr Kołodziej zdechnie, żeby Mariola i Katarzyna mogły mówić, że one to nie wiedzą o co chodzi ojojoj, proszę mnie nie oskarżać, a poza tym to może i wątpliwe moralnie, ale zgodne z prawem.
  • Odpowiedz
@krzysztof_suchodolski: dokładnie. Puszczanie takich rzeczy co jeden z drugim bliżyniokiem wygadują do snu, kwalifikuje się do psychiatryka. Oczywiście wiernym pieskom i fanom bliżynioków to nie przeszkadza, to według nich normalne. Banda kretynów z upośledzeniem umysłowym.
  • Odpowiedz
@poster900: bardzo dobrze, mam nadzieję ze stream jeszcze dzis odpali, bo lubimy jego streamy, dlatego chętnie wpłacamy donejty. Nie to co gumowe żebruny muszą dopłacać bliczakom żeby ktoś ich oglądał xd
  • Odpowiedz
@DarthRevan155: jasne, niech odpala, założe się że niejeden nietypowy też bedzie oglądał z zapartym tchem lajta naszego olgierdanca i będzie wpłacał donejciki. Szykujcie hajs dla Łukasza lateksy :D
  • Odpowiedz