@Vateusz23: równie dobrze może ogłosić operacje lądowa albo wyjście z NATO. Niewiadomo jaki Trump się wylosuje tym razem. Ale jak wstrzymanie ognia to powodzenia dla longow na ropie.
rozmawiałem z obecnym przywódcą Iranu. To była bardzo dobra rozmowa. Prawdopodobnie najlepsza rozmowa w historii rozmów. Nie mogę zdradzić imieniu przywódcy, ale zgodził się ze mną, że wygraliśmy. Wygraliśmy bardzo mocno i trzeba zakończyć tę wojnę.
@Vateusz23: Mam flashbacki z Ukrainy, kiedy Ławrow mówił, że Ukraina zaakceptowała rozjem, a oni o niczym nie widzieli. Po Cheetosie można spodziewać się podobnej logiki.
rozmawiałem z obecnym przywódcą Iranu. To była bardzo dobra rozmowa. Prawdopodobnie najlepsza rozmowa w historii rozmów. Nie mogę zdradzić imieniu przywódcy, ale zgodził się ze mną, że wygraliśmy. Wygraliśmy bardzo mocno i trzeba zakończyć tę wojnę.
@mhmhmhmhm: choroszcz xD i znowu pytanie, czy przywodca iranu wie ze z nim rozmawial, bo jesli chodzi o stan glowy cheatosa to mozna domniemać że ta rozmowa się odbyła w jego matrixie
#gielda
źródło: IMG_8259
Pobierz@89adr89: Węgry dołączą?
*Iran proszony jest o uszanowanie prywatnych spraw Stanów Zjednoczonych i nie udzielanie w tej sprawie komentarzy
źródło: Screenshot_20260318_114930
Pobierz@mhmhmhmhm: choroszcz xD i znowu pytanie, czy przywodca iranu wie ze z nim rozmawial, bo jesli chodzi o stan glowy cheatosa to mozna domniemać że ta rozmowa się odbyła w jego matrixie
@Pomnik_czynu_Medycznego:
BYCZE JAJA chyba
No to sobie może ogłaszać, ale wyjść nie może.