Aktywne Wpisy

breakdown1 +8
Od jakiegoś czasu coraz częściej myślę, że przydałby mi się coach. Taki dobry coach, który by trochę mną potrząsnął i zmobilizował do wykorzystania swojego potencjału i realizacji jakiś tam swoich marzeń. Korzystał ktoś z was może z takiej usługi?
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy

Jazon +4
#kiszak
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD

68/100 🚀 (wczoraj: 37)
Sentyment na tagu #gielda jest umiarkowanie byczy, choć podszyty typowym dla społeczności sceptycyzmem i strachem przed „wyleszczaniem”. Głównym motorem napędowym jest „pompa” na Orlenie (nazywanym Olejorzem) oraz PGE. Użytkownicy chwalą się potężnymi zyskami (nawet 150%), choć wielu zmaga się z FOMO po zbyt wczesnej sprzedaży. NVIDIA budzi zachwyt technologiczny, ale i obawy o przyszłość producentów konsol. Jednocześnie Allegro traci zaufanie z powodu ofensywy InPostu. Sporo negatywnych emocji budzą nowe regulacje konta OKI, które wyśmiewane są jako skomplikowane i nieatrakcyjne. Panuje atmosfera wyczekiwania na ruchy „grubasa” i realizację zysków.
Najczęściej omawiane:
🔥 Orlen: Absolutna dominacja w dyskusjach; śledzenie „prędkości” rajdu cenowego i dylematy dotyczące sprzedaży przy rekordowych zyskach.
🔥 Nvidia: Zachwyt nad nową generacją pamięci HBM4 oraz dyskusje o technologii DLSS5, która może zmienić rynek hardware'u.
🔥 Allegro: Wyraźne spadki kursu omawiane w kontekście nowej, agresywnej oferty InPostu (0% prowizji dla sprzedawców).
Topowi analitycy:
👤 @Dalegor_ (BEARISH): "Jeden wykopek postawił szorta na ropę, a drugi longa. Spytacie: który wygrał? Żaden - jeden został wyleszczony o 9:00, a drugi o 10:00."
👤 @Barcol (NEUTRALNY): "ponieważ 90% graczy cfd przegrywa, to potrzebuje zebrać z 20 losowych Mirków, wszyscy wyrażamy swoją opinię, a potem wszyscy robimy to na co było najmniej głosów."
👤 @widmo82 (BULLISH): "132km/h #gielda"
TomekIndicator®: 65/100
Nasz koneser wiecznego długu, Tomek, przechodzi kryzys tożsamości. Choć serce i portfel krzyczą „chciałbym żeby zaczęło spadać SP500 bardzo mocno”, to rozum podpowiada: „jestem bullish akcje na jakiś czas”. Pomiędzy walką z „krwiopijcom kamienicznikom” a marzeniami o rajdzie obligacji, Tomek wstawia wykresy z targetem 6950. Szanujemy ten obiektywizm – niby czeka na armagedon, by obligacje „zaczęły rosnąć mocno”, ale na razie potulnie przyznaje, że „to chyba jeszcze nie czas” na spadki.
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 24510 (tydzień temu: 24316; zmiana: +194)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 202 (wczoraj: 202; zmiana: +0%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @vladi_putin (19)
🥈 Najwięcej wpisów: @ja_tu_tylko_na_moment, @vladi_putin (10)
🥉 Najwięcej komentarzy: @widmo82, @ChineseMobilePhones (10)
👉 Wykresy
Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzWołam: @jacas, @Hazzy90, @CrispySabcia, @piotroo11, @jason676, @bibencjuch, @Voltrex, @ToksycznyGrubas, @smalu, @ercee, @Baryla1m3, @Pawery1, @lepsze_juz_nie_wroci, @tom-ek12333, @lormont, @lalalaczek,