Aktywne Wpisy

PachneImbirem +143
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

themindcrusherHS +78
Dobra mirki, hear me out. Oficjalnie j---ć większość polskich pizzerni.
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
źródło: obrzydliwa_mrozonka
Pobierz

Słuchajcie chłop który przez ostatnie pare miesięcy u nas w kołchozie dowiózł pare projektów właśnie się zwolnił i będzie do końca marca xD
Nie było review, bo PRki mialy codziennie po 100 plików dodanych lub zmienionych. Apki jako tako działają, ale ilość kodu i dokumentacji jest ogromna.
Jak bardzo myślicie że jest źle? Skoro AI to wygenerowało w całości to chyba możemy po prostu zapromptować jak sie coś wyplebani?