Wpis z mikrobloga

Za głupi jesteś na tak złożone mniemanie i dlatego piszesz bzdury. Ja nie stwierdziłem co mi się podoba lub nie, tylko nagłe odejście od jednej skrajności, żeby wpaść w drugą skrajność, niesie za sobą różne komplikacje. Życie i świat to nie bajka Disneya, że zawsze może być happy end, a dobre czy złe rozwiązania są jaskrawo oznaczone.

@tomasz-jedon: nie sądzę aby to dotarło do łykopków.

W ogóle co to znaczy dobre i
  • Odpowiedz
@rav2: ja wiem, że w świecie plebsu szczyt kariery dla kobiety to kasa w dino albo żabie, ale polska nie ogranicza się do twojej wiochy. i wyskakuj ze statystyk, bo chyba masz jakieś?
  • Odpowiedz
ja wiem, że w świecie plebsu szczyt kariery dla kobiety to kasa w dino albo żabie, ale polska nie ogranicza się do twojej wiochy. i wyskakuj ze statystyk, bo chyba masz jakieś?

@Cadfael: Dla kobiety nie, ale dla ciebie już tak. A co do statystyk to państwo polskie nie zbiera informacji odnośnie rasy dziecka. W sumie to byłoby ciężko biorąc pod uwagę że ojciec jest nieznany. Jednak wystarczy się rozejrzeć
  • Odpowiedz
@Widelec_: nie bycie pobitym za odsłonięte włosy albo możliwość niewyznawania fanatycznego islamu to dla ciebie łajdaczenie się ? - ja prdle musisz być botem AI bo człowiek będąc tak niedorozwinięty nie powinien umieć włączyć komputera i napisać czegoś takiego.
  • Odpowiedz