Wpis z mikrobloga

@tomasz-jedon: K00rwa co wy macie z tą dzietnością, nic nie ma znaczenia tylko sprowadzanie kolejnych niewolników żeby cierpieli, to może wyprowadź się do Afryki i mieszkaj w chatce z gówna, tam masz cały czas wysoką dzietność
  • Odpowiedz
@Widelec_: Normalnie abstrakcja. Przychodzi ci jakiś obcy naród i p------i że źle traktujesz swoje kobiety. Jak dla mnie to Iran powinien dać przykład Polski jako kraju który posłuchał amerykanów i puścił swoje kobiety samopas.
  • Odpowiedz
zapalić papierosa, prowadzić samochodu

@Worm91: Ale to już się dzieje w eurokołchozie xDDD
No i zamiast przydziałowej różowej masz własną rękę i nic więcej, a dzietność już spadła na dno.
Głupie irańskie julki myślą że złapą allacha za nogi jak ząłożą onlyfansa, a tymczasem w najlepszej sytuacji czeka ich samotność i z-------l w lokalnym dino.
Prawa natury są nieubłagane na całym świecie, jak już się zeszmacisz to nie ma powrotu,
  • Odpowiedz
jakie swoje? xD

@Cadfael: No tak, bo jak ograniczać to "jakie swoje", ale jak można brać kasę z polskiego funduszu alimentacyjnego na czarnego dzieciaka to Polska pomusz swojej obywatelce.
  • Odpowiedz
@rav2: po pierwsze mariuszek, podaj mi statystyki polek biorących alimenty na czarnego bajtla. po drugie, może w twojej rodzinie samica z kuchni nie wychodzi, ale w mojej wszystkie kobiety normalnie pracują i płacą podatki, więc nie p-----l mi tutaj, że ze swojej pensji z fabryki smrodu kogoś utrzymujesz.
  • Odpowiedz
Tak samo jak dziecko, któremu rodzice nie dają słodyczy, a na wycieczce szkolnej bezkarnie może kupować i jeść do woli. W krótkiej perspektywie wolność i korzystanie z niej, w dłuższej przechodzenie ze skrajności w skrajność wygląda tak:

@tomasz-jedon: W Iranie jest 1.44, spada tak samo jak wszędzie, bez udziału "złej i zepsutej" kultury zachodu, a jak wyróżnimy na konkretne regiony to jest nawet ciekawiej.
  • Odpowiedz
w mojej wszystkie kobiety normalnie pracują i płacą podatki, więc nie p-----l mi tutaj, że ze swojej pensji z fabryki smrodu kogoś utrzymujesz.

@Cadfael: To jak już zejdziesz z kasy na przerwę, policz ile oddajesz w podatkach i na ile dzieci to starcza (i dlaczego nawet nie na jednego).

• Odpowiedz