Aktywne Wpisy

redorbiter +279
to tylko losowe dziecko INTZELU!
źródło: a10bccafb7b7a687b4d0484cf4402cd8ca670f625c29ba58280d6499be386f89
Pobierz
PijeWodePoPierogach +122
Bo wiecie, to Wy jadąc przepisowo albo zbyt wolno stwarzacie zagrożenie na drodze( ͡° ͜ʖ ͡°) Pewnie właśnie ktoś za wolno w niego wjechał( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo ktoś mu słup na drodze postawił...
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi
źródło: IMG_20260602_230338
Pobierz

Jeśli jest w zwykłym związku to możesz odejść i ogólnie stykać się mniej z wyżej wymienionymi zachowaniami. B
Jeśli jesteś w małżeństwie go masz p-------e, a jak spróbujesz wziąć rozwód to pani sędzia, jako baba rozumiejącą że każda taka jest, uzna Cię winnego rozpadu małżeństwa bo jesteś niestabilny. Nikt Ci tego nie powie tego wprost, . WSZYSTKIE takie
Psychiatra, psycholog, terapia
C-----o
Takie coś odwalają, gdy znalazły lepszy zamiennik.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@heniek_8 może mam pecha i się obracam w takich kręgach, ale z osobistych obserwacji rodzina czy znajomi to masa osób ma takie akcje w jakimś stopniu, pewnie gdyby tego nie analizował to bym uznał za normalne bo u mnie matka też
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
@mirko_anonim: nic takiego nie napisałem. po prostu odpisuje na to co OP przedstawił w głównym poście tzn. baba jest problemem. no to na ile wersja OPa jest zbliżona do rzeczywistości to już jego sprawa.
zresztą jak czujesz że problem jest gdzie indziej to sama możesz dopytać czy aby na pewno zachowuje się logicznie, mówi co mu niepasuje itd.
@mirko_anonim: czemu cię to szokuje? przecież faceci też mają swoją "męską naturę", tylko ze natura facetów została dość skutecznie stłumiona przez system.
a pytając jaki jest cel to trochę jakbyś pytał jaki jest cel życia xD niektórzy wolą być
@mirko_anonim: to super, bo właśnie w nim jestem. no ale anonek wie lepiej.