Wpis z mikrobloga

nigdy tego nie robiłem, ale jak byś chciała mnie wprowadzić w taki coś to z miłą chęcią, czasem coś myślę o takich bardziej ostrych rzeczach. Jak chcesz możemy pogadać, jak ci się nie spodoba to będzie koniec.
  • Odpowiedz
na tyle sprawnie że mógłby mi wręcz pisać opowiadania w stylu #b--m

@mirko_anonim: myślę że facetom Dom szybko się takie coś nudzi, ale spróbuj założyć profil na fetlife, może się trafić.

Ja kiedyś bawiłem się w B--M, pisałem z dziewczynami w stylu ale spotkanie zawsze było głównym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wam wiecznie k---a mało, niby masz goscia ktory robi takie rzeczy ale to i tak zle, trzeba kogos kto tak pisze. I oczywiscie nie bedziesz miałą ochoty na takiego typa ochoty po takich rozmowach. To raz, a dwa - wykop to rzeczywiscie najlepsze miejsce na szukanie takich facetów, jak tu wiekszosc nawet za reke nie trzymała.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kiedyś się w to bawiłem i nawet wypuściłem parę opowiadań które dobrze się przyjęły ale olałem to z paru powodów

1. Trzeba mieć na to dużo czasu
2. Strasznie rozprasza to od codzienności tym bardziej jak się ma pracę przed kompem
3. Laski są z reguły strasznie drętwe i bez polotu. Ty się produkujesz a od niej dostaniesz tylko mmmm, mhmm xd Serio już dużo ciekawiej wygląda rozmowa z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeżeli sprawa jest aktualna, to możesz się odezwać. Moja partnerka identycznie jak Twój, no nie potrafi aż odpuściłem temat żeby się nie irytować. Kiedyś jak się postarałem to potrafiłem coś tam bardzo dirty napisać.
  • Odpowiedz