Wpis z mikrobloga

nigdy tego nie robiłem, ale jak byś chciała mnie wprowadzić w taki coś to z miłą chęcią, czasem coś myślę o takich bardziej ostrych rzeczach. Jak chcesz możemy pogadać, jak ci się nie spodoba to będzie koniec.
  • Odpowiedz
na tyle sprawnie że mógłby mi wręcz pisać opowiadania w stylu #b--m

@mirko_anonim: myślę że facetom Dom szybko się takie coś nudzi, ale spróbuj założyć profil na fetlife, może się trafić.

Ja kiedyś bawiłem się w B--M, pisałem z dziewczynami w stylu ale spotkanie zawsze było głównym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wam wiecznie k---a mało, niby masz goscia ktory robi takie rzeczy ale to i tak zle, trzeba kogos kto tak pisze. I oczywiscie nie bedziesz miałą ochoty na takiego typa ochoty po takich rozmowach. To raz, a dwa - wykop to rzeczywiscie najlepsze miejsce na szukanie takich facetów, jak tu wiekszosc nawet za reke nie trzymała.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kiedyś się w to bawiłem i nawet wypuściłem parę opowiadań które dobrze się przyjęły ale olałem to z paru powodów

1. Trzeba mieć na to dużo czasu
2. Strasznie rozprasza to od codzienności tym bardziej jak się ma pracę przed kompem
3. Laski są z reguły strasznie drętwe i bez polotu. Ty się produkujesz a od niej dostaniesz tylko mmmm, mhmm xd Serio już dużo ciekawiej wygląda rozmowa z
  • Odpowiedz