Aktywne Wpisy

#konfitura #samochodza @konfitura_w_akcji
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
źródło: obraz
Pobierz
Damianowski +31

Dochodzi 6 a ja leżę w łóżku po kilkudniowym cugu ze znajomym którego związek zakończył się po 8 latach i nie może tego znieść. Nie potrafię mu ulżyć tego bólu i wolałem zeszmacić się z nim niż pozwolić mu upadać samotnie. Może niedługo się otrząśnie i weźmie za siebie bo to wartościowych chłopak który był w stanie oddać wszystko swojej byłej.
Nie wdając się w szczegóły chce wam dać przestrogę przed podobnymi sytuacjami. Jakoś pół roku temu jego była ponowiła kontakt z koleżankami z lat studiów i zaczęło się niewinnie od spotkań na winie u siebie w mieszkaniach a skończyło na weekendowych wypadach na miasto. Nagle jego była uznała że jest ograniczana mimo tego że dostała od niego dom, samochód, pracowała ale nie musiała pracować i mogła zająć się domem a w przyszłości dziećmi. Teraz pytanie. Ich uczucie się nagle wypaliło czy koleżanki pomogły jej przejrzeć na oczy? #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 1000024910
Pobierz@mirko_anonim: 2w1.
Wiesz, że nieograniczanie nie polega na tym, że się dostaje prezenty?
może gdyby nie koleżanki to by się zorientowała kiedy by było za późno (np. po ślubie)
bez sensu narracja, gdyby coś czuła do niego, to by poleciała na ten samochód niezależnie co by jej koleżanki nagadały
czy
@mirko_anonim: to może zamiast przyzwyczajać go do alkoholu, to lepiej wybierz się z nim na siłownię, albo jakąś wycieczkę do słonecznych krajów aby pozytywniej naładować baterie. Powiedz mu, zeby dał sobie konkretny czas na zżałobę, konkretną
@mirko_anonim: bardzo częsty błąd i to duży błąd
@pwone: lepiej dostać z liścia niż być za miłym,
Opa kolega był za miłym i widać jak skończył
Jeśli jesteś dobrym przyjacielem, to nie pozwól na tego typu odreagowanie. Uzależnienie idzie w parze z użalaniem się.
Nie chcę jej potępiać, bo ma trochę rację. Wpadła w tryb kury
@mirko_anonim: dlaczego nagle? Ile można być z takim simpem? Nie miał szacunku do siebie, niczego nie wymagał... Ile można być z kimś takim? Przecież to się rzygac chce, a
@Doktor_Proton: szczerze no właśnie adekwatne do