Aktywne Wpisy

31 maja pierwszy raz bede leciał samlotem a 7 czerwca drugi raz. Znając moje szczeście to sie pewnie rozbijemy
DoktorMorela +12
Nic mnie tak nie bawię jak ból d--y wykopkow ze lekarze zarabiają od nich wiecej xd
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki

Hindusi będą nam mówić kto ma rządzić a kto nie XD
źródło: 1000127837
Pobierz@Turin89: I będą wyć dalej, po jego 10% wyniku w wyborach prezydenckich chyba już mnie nic nie zdziwi absolutnie. To jest dosłownie człowiek którego każda normalna osoba postrzega za jakiegoś obłąkanego szaleńca
Swoją drogą tak będzie, Indie się rozwijają a my głosujemy nie za rozwojem tylko za tym żeby kogoś piekła d--a, ale wiadomo hehe ważne by ktoś inny nie miał nawet kosztem rozwoju.
I tak nas naród stający na ulicach zdaniem wykopków wyprzedza w rozwoju, xD
Polacy memiczny naród
@fidelio-fidelio:
źródło: 1000015003
Pobierz@Turin89: to się odnosi do całej polskiej prawicy XD