Wpis z mikrobloga

a jego wyborcy wyją z zachwytu. Ja nie wiem co by musiał powiedzieć lub zrobić Braun, by jego wyborcy się od niego odwrócili. Chyba coś mądrego.

@Turin89: I będą wyć dalej, po jego 10% wyniku w wyborach prezydenckich chyba już mnie nic nie zdziwi absolutnie. To jest dosłownie człowiek którego każda normalna osoba postrzega za jakiegoś obłąkanego szaleńca
  • Odpowiedz
  • 130
@Cztero0404: wiele lat robienia z g---o tematów jak śluby gejów, sprawy absolutnie priorytetowej przynosi efekty. Dzięki temu mogą zrobić wszystko, absolutnie wszystko łącznie z molestowaniem małych dzieci, a ich wyborcy im to wybaczą, bo przecież geje są gorsi. Ta partia nie nic do zaoferowania oprócz szukania wrogów, bo tylko dzięki walce z wyimaginowanym wrogiem zyskują poparcie.
  • Odpowiedz
@fidelio-fidelio: mem o tym że Indie mają własny program kosmiczny itp.
Swoją drogą tak będzie, Indie się rozwijają a my głosujemy nie za rozwojem tylko za tym żeby kogoś piekła d--a, ale wiadomo hehe ważne by ktoś inny nie miał nawet kosztem rozwoju.
I tak nas naród stający na ulicach zdaniem wykopków wyprzedza w rozwoju, xD
Polacy memiczny naród
  • Odpowiedz
Ta partia nie nic do zaoferowania oprócz szukania wrogów, bo tylko dzięki walce z wyimaginowanym wrogiem zyskują poparcie.

@Turin89: to się odnosi do całej polskiej prawicy XD
  • Odpowiedz