Wpis z mikrobloga

@bar125: przeciez to jest definicja wszystkich nas zaladowanych w te amerykanskie techy, obstawiam ze z polowa ulicy zaladowanej w nvidie nawet nie wie, ze oni nie produkuja cipów, jak buffet DOKLADNIE wie co robi KAZDA firma w jego portfelu to to jest bardziej imponujace od jego zwrotow na przestrzeni lat. W latach kiedy exxon byl najwieksza spolka latwiej bylo tak mowic
  • Odpowiedz
@Glupiii: zgadza sie wiedza to $$ zawsze i wszędzie, to też dobra podpowiedź dla tych co sobie nie zdają sprawy że się na czymś w k---e dobrze znają. Jak codziennie ktoś czyta artykuły na łamach naukowych zamknietych forum to już samo to może dać kiedyś taki jackpot że hej, nie mówiąc o samoorozwoju w tym zakresie.
  • Odpowiedz
@duzy-skrzat: c---a prawda, mam papier z technologii chemicznej, za c---a bym w ten sektor nie inwestowal, prawie cale moje portfolio to techy a nawet Jiry nigdy nie odpalilem
  • Odpowiedz
c---a prawda, mam papier z technologii chemicznej, za c---a bym w ten sektor nie inwestowal, prawie cale moje portfolio to techy a nawet Jiry nigdy nie odpalilem

@Glupiii: co za spółka?
  • Odpowiedz