Aktywne Wpisy

Soothsayer +106
pół roku temu przewidziałem, że wyleję kawę na mój biały fotel oraz usiądę na niego z osraną dupą nie wiedziałem tylko co stanie się pierwsze, ale profilaktycznie codziennie rano zacząłem kłaść na niego kocyk w razie czego, a moje przepowiednie sprawdzają się w 100% i dzisiaj właśnie wylałem na niego kawę XD w sposób który nigdy w życiu kawy jeszcze nie wylałem, ot po prostu filiżanka mi się wyślizgnęła z dłoni jak
Kojaan 0
Poznałam sympatycznego niebieskiego na apce.
Chłopak bardzo się zaangażował i ja to wyraźnie czuję oraz widzę po jego zachowaniu. Powiedziałabym, że zachowuje się tak, jakby był zauroczony. Widzieliśmy się dwa razy.
Sęk w tym, że w moim brzuchu nie pojawiają się motyle. To nie jest jego wina, bo jest niemal idealny. Bardzo dobrze nam się pisze i rozmawia, a on ma naprawdę dobre serce.
Nie wiem jednak, kiedy zareaguję uczuciami. Z moim ex też
Chłopak bardzo się zaangażował i ja to wyraźnie czuję oraz widzę po jego zachowaniu. Powiedziałabym, że zachowuje się tak, jakby był zauroczony. Widzieliśmy się dwa razy.
Sęk w tym, że w moim brzuchu nie pojawiają się motyle. To nie jest jego wina, bo jest niemal idealny. Bardzo dobrze nam się pisze i rozmawia, a on ma naprawdę dobre serce.
Nie wiem jednak, kiedy zareaguję uczuciami. Z moim ex też

źródło: 637741547_122204386628564542_3291794022120996542_n
PobierzKevin Scott (CTO Microsoftu) prognozuje, że do 2030 roku aż 95% kodu będzie generowane przez sztuczną inteligencję.
@lukaszbsk: oby, niech ta firma wreszcie upadnie
@lukaszbsk Zarówno Microsoft jak i Google inwestują w AI grubą kasę, więc pchają ją dosłownie wszędzie. Zero zaskoczenia. Anglosasi mają taki idiom - "to have your skin in the game". Także wierzenie w opowieści executive managementu tych firm jest jak wierzenie w opowieści o utracie dziewictwa dopiero po ślubie.
Poza tym, co znaczy "30% swojego oprogramowania". Kodu produkcyjnego? Wątpie. Kodu testowego?
@groman43: serio jeszcze piszesz kod ręcznie? sorry, ale tacy programiści jak ty będą pierwsi do wywalenia. za mnie już wszystko agent pisze, ja tylko robię mu review.