Aktywne Wpisy

Wodowy11 +196
źródło: 1000318578
Pobierz
Szkoda, że peak gamingu i strzelanek już nie wróci, trzy najlepsze części, żadne call of duty nie ma podjazdu do tego, chaos, model zniszczeń, mielarnia, samoloty nad głową, tęsknię :( Battlefield 6 miał być podobny, ale za bardzo przypomina call of duty
#battlefield #gry #nostalgia
#battlefield #gry #nostalgia
źródło: 1000000924
Pobierz

źródło: just-do-it-shia-la-beouf
Pobierz@mirko_anonim: widać po całym wpisie, że jesteś szanującym się, stanowczym człowiekiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) powiedz, że jesteś zmęczony takim układem, że nic nie czujesz i niech w--------a w takim a takim terminie.
A nóż urodzi Ci dzieci którymi się będziesz sam zajmował? Przemyśl to, taka szansa może sie więcej nie trafić.
@mirko_anonim
Kto mu powie? XDDD
Powiedziec ze jest wspaniala kobieta. Ze wasz zwiazek juz nie istnieje i trzeba to zakonczyc. Pozniej jej podziekuj za to, ze Ci towazyszyla przez tyle lat.
Prywatnie jestem za ratowaniem. Ale dzieci nie macie, majatek kazdy ma wlasny, zyjecie de facto osobno w jednym domu.
@arinkao: A może widelec? A łyżka na to: "niemożliwe".
A nuż jeśli już.
Zakańczaj to.
O-------l coś na koniec, żeby to ona cię zostawiła, tak jak ja to zrobiłem xD
@szynszyla2018: Jak chcesz rozmawiać, skoro ona zaraz się obraża? Ja miałem identycznie, to potrafiła mi dwa tygodnie od rozmowy przypomnieć, że coś posprzątała i żebym nie nazywał jej od lenia.
Gdzie ja robiłem 90% rzeczy w związku