Szkoda, że peak gamingu i strzelanek już nie wróci, trzy najlepsze części, żadne call of duty nie ma podjazdu do tego, chaos, model zniszczeń, mielarnia, samoloty nad głową, tęsknię :( Battlefield 6 miał być podobny, ale za bardzo przypomina call of duty #battlefield #gry #nostalgia
@stanley-fieldmaster: BF 3 był niezły pod kątem zawartości ale od strony technicznej to lipa. Ilość ustawień w opcjach w porównaniu do BF 4 jest uboga, ta gra nawet skalowania HUD nie ma. Na monitorze 1080p i w górę, to trzeba lupę postawić w lewym dolnym rogu ekranu, żeby widzieć cokolwiek na minimapie.
@SpoconyBambik: nie muszę kupować bo te gry posiadam, oczywiście, że bf6 to nie jest zła gra, ale trochę brakuje żeby był tak dobry jak poprzednie części, potrzebne są większe mapy, lepszy netcode i hit register. W tym roku mają nadejść te rzeczy, więc czekam.
@game_changer przypomniałeś mi ile przesiedziałem w valparizo strzelanie z slugami z shotguna serwery hardcore No to było coś fajnego. tego najnowszego bfa zwróciłem 20 minut po zakupie
#battlefield #gry #nostalgia
źródło: 1000000924
Pobierzźródło: obraz
PobierzCoś jak MW3 do mw2
@greedy_critic: bo na starcie to był gniot, a ja załatali to faktycznie klasyczek
źródło: 1000019432
Pobierzźródło: image
Pobierz