Aktywne Wpisy

kuba_172 +180

leniar 0
mirki jak oceniacie plusy i minusy mieszkania na ostatnim piętrze w bloku? jestem na etapie rozglądania się za mieszkaniem i znalazłem mieszkanie na 10 piętrze. jutro będę dzwonił, żeby się umówić na oględziny. czy jest coś na co powinienem zwrócić szczególną uwagę przy oglądaniu w porównaniu do "zwykłego" mieszkania?
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale

Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.
@JamesJoyce: Jesteś ignorantem, wiele radiologów pracuje interwencyjnie. Poczytaj co to radiologia interwencyjna.
@JamesJoyce:
źródło: image
PobierzDla lekarzy zmieni się tyle, że nie będą już nawet czytać wyników badań tylko output z agentów AI i zamiast 300zl/15min będzie 300zl/5min XDD
https://oxipit.ai/
Z drugiej strony bardzo
W sierpniu 2025 r. zaproponowano ustawę Healthy Technology Act of 2025, która zakłada możliwość autonomicznego wypisywania recept przez systemy AI.
ScienceDirect.com
ScienceDirect.com
Takie systemy będą wymagały specjalnego zatwierdzenia i walidacji przez FDA oraz autoryzacji na poziomie stanowym, zanim zostaną uznane za uprawnione do