Aktywne Wpisy
Placi +299
#szuryzglownej stabilnie jak zawsze
źródło: 1000007906
Pobierz
aukolb +137
Ludzie kochani gdzie wy mnie wysłaliście xDD
Wpadam ogólnie kilka osób było, zagranicznych z dziećmi na placu zabaw. Prezes z Klapkiem siedzieli z boku i rozmawiali, zamówiłem americano z lodem i już się zaczynają schody xD kawa 1.5 USD, daje 10usd i uuu problem z resztą, musiałem te g---o pieniądze riele wyciągać xd
Dostałem kawę, jakąś taką jasna, w smaku tak jakby to było drugie albo trzecie parzenie. Zdecydowanie najgorsze americano w
Wpadam ogólnie kilka osób było, zagranicznych z dziećmi na placu zabaw. Prezes z Klapkiem siedzieli z boku i rozmawiali, zamówiłem americano z lodem i już się zaczynają schody xD kawa 1.5 USD, daje 10usd i uuu problem z resztą, musiałem te g---o pieniądze riele wyciągać xd
Dostałem kawę, jakąś taką jasna, w smaku tak jakby to było drugie albo trzecie parzenie. Zdecydowanie najgorsze americano w
źródło: image_picker_6B1A50BD-29A8-4A6E-BF84-29F90F744835-9708-0000011D9446EAA4
Pobierz

źródło: IMG_0767
Pobierzźródło: 40483
Pobierz@makolem: No to wypisuje:
- brak żadnej innowacji w kontekście AI, gonienie za NVIDIA tylko z opóźnieniem 2 letnim
- odcinanie kuponów od serii X3D - nowe procesory nie są dużo szybsze za to są absurdalnie drogie
- intel który właśnie nadgonił ich na
Jedyny stabilny fundament AMD "pro wzrostowy" to to że PS6 będzie na ich układach. Ale znowu sony nie chce używać ich technologii ai upscalera bo jest kiepska, wolą rozwijać własną.
AMD od lat można podsumować hasełkiem - hardware solidny, oprogramowanie tragiczne.
Wczytaj się dokładnie co to jest - to są resztki magazynowe, układy przeznaczone pierwotnie dla laptopów premium które są przestarzałe gdzie o 2-3 lata. Leżą bo się nie sprzedały. Valve te układy wzięło bo to są dosłownie "tanie śmieci" dla amd.
źródło: obraz
Pobierz