Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: już nie znajdziesz żadnej sensownej, bo gdybyś miał znaleźć to już byś to zrobił i to dawno temu, jeszcze za czasów studiów. Już jest po grze, możesz teraz wykonywać questy poboczne i bawić się życiem. A jeżeli będziesz w takim stanie samotności, że będziesz codziennie wiązał sznur, to wtedy możesz zamienić się w sępa i brać się za starą padlinę czyli za baby 30/40+
  • Odpowiedz
znajdź młodszych kolegów, szukaj na domówkach i wypadach na miasto wśród ich koleżanek

@Xandress: dokładnie, wśród znajomych kilka sukcesów tej taktyki
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak w szkole i na studiach się nie udało to over. Ostatnia deska ratunku ale to też z minimalnymi szansami to wolontariat. Można tam ciekawe osoby spotkać, tylko problematyczne moze byc dowiedzenie się czy ma już bolca.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieustraszona-eksperymentatorka-78: Nie słuchaj malkontentów z powyższych komentarzy. Da się.
Minus jest taki, że potrzeba trochę szczęścia i okazji, skoro nie masz w otoczeniu wolnych kobiet. Niemniej korzystaj z wszelkich możliwości, żeby wychodzić z domu, przebywać wśród znajomych, poznawać ludzi. Też z możliwości pisania z kobietami online.
Działaj nie na zasadzie „zapisuję się na dodatkowe zajęcia, żeby kogoś znaleźć”, ale raczej „daję sobie szanse na poznawanie nowych ludzi”. Tych zajętych i tych nie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
precyzyjny-aktywista-91: Chyba musisz byc jakiś niewyjsciowy. Ja mam 38 lat i na tiderze bez problemu pary wpadają i juz wiele jedno nocnych przygód miałem. Nawet dluzsze FWB sie zdarzylo. Wiadomo nikogo na dłużej tak nie znajde bo, te laski to taki troche odpad, jak laska ma 30 lat i nadal jest sama (sa inteligentne, ale nie do wytrzymania z takim charakterem na poważny zwiazek).

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz