Aktywne Wpisy

michalxd21 +27
Najpierw Żelazny p-------ł głupoty, a dzisiaj najpierw się odpalił Rudzki twierdząc że to był najlepszy mecz w historii mundialu to na dokładkę wychodzi Żelek z Zanzibaru XD
Ciekawe czy jak dumnie mówi że Grzegorz Lato był królem strzelców 1974 to dodaje że faktycznie to miał 6 bramek a nie 7 bo bramka na 1-0 z Brazylią w meczu o 3 miejsce nie powinna się liczyć?
I w drugą stronę - skoro bramki
Ciekawe czy jak dumnie mówi że Grzegorz Lato był królem strzelców 1974 to dodaje że faktycznie to miał 6 bramek a nie 7 bo bramka na 1-0 z Brazylią w meczu o 3 miejsce nie powinna się liczyć?
I w drugą stronę - skoro bramki
źródło: image
Pobierz
Damianowski +4
Wczoraj dosłownie odkryłem Claude i się zakochałem w tym AI.
W końcu mogłem robić rzeczy za które nie musiałem płacić i czekać aż programista zrobi.
Wykupiłem wersję PRO.
Napisałem z nim przez 6h około 50% MVP mojego nowego portalu.
Tak się tym podjarałem dosłownie jak wtedy gdy podłączyli mi internet xD
W końcu mogłem robić rzeczy za które nie musiałem płacić i czekać aż programista zrobi.
Wykupiłem wersję PRO.
Napisałem z nim przez 6h około 50% MVP mojego nowego portalu.
Tak się tym podjarałem dosłownie jak wtedy gdy podłączyli mi internet xD

Jak podrywać na siłowni?
Bardzo podobają mi się dziewczyny, panie(wiek bez znaczenia od 16 do 40) na siłowni a jestem na nofapie i bardziej przez to zwracam na nie uwagę. Tylko nie mam doświadczenia z dziewczynami to nie wiem co mówić by je zaliczyć, poderwać cokolwiek. Nawet nie wiem co się robi z kobietami. Mam 24 lata.
Studiuję a siłownia blisko uczelni to dużo młodych ładnych się kręci. Jedna bardzo mi się podoba, śliczna drobna blondyneczka. Jak ją widzę to chcę zagadać, ale nie wiem jak. Raz zapytałem tylko o obsługę maszyny.
#silownia #podrywajzwykopem #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
- marsz na bieżni i oglądałam wiedźmina, wersję PL - gościu zagadał do mnie dlaczego oglądam tego polskiego wiedźmina czy nie lepszy ten z Netflixa, to trochę pogadaliśmy o tymm
-kiedyś gościu zapytał mnie jakiej muzyki słucham, wymieniliśmy się słuchawkami i pogadaliśmy
@arclex tren daje umiejętności komunikacyjne, dzięki którym kobiety przestają zbywać na początku rozmowy?
@Anon_3 jaka dieta
Ciekawi mnie jakiej muzyki inni słuchają, lecz za bardzo się boję zapytać. Dla kobiet jestem śmieciem.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
Piszę to trochę pół żartem, ale też pół serio.
Co do muzyki u mnie na siłce mam listę połączenia muzyki klasycznej z
PS Chyba, że jesteś brzydki to ogol się na łyso to przynajmniej spotęgujesz bycie creepy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
źródło: 9e188e66a4bf6c22dcdba66d3d009a4945fbe5338923abf22f6a6b711a1ea948
PobierzTeż jak typiara zauważyła, że jestem obsrany to nie mam szans u niej?
@Nadia_ Jak mam być pewny siebie gdy całe życie dla kobiet byłem odrażający i uciekały ode mnie?
Na siłownię mam: Taylor Swift"Lavendar Haze", Kanye West"Power", Travis