Aktywne Wpisy

Rst00 +605
Po materiale TVN Uwaga można wysnuć następujące wnioski:
Grupa patusów od wielu miesięcy/lat dręczyła lokalną społeczność - pobicia, zaczepki itd. Oczywiście mieszkańcy na pewno wielokrotnie zgłaszali sprawę na policji ale jak to polska policja ma w zwyczaju - mieli to totalnie w dupie. W końcu zaczepili kogoś kto się nie dał i nie schował głowy w piasek tylko wdał się w pyskówkę a następnie wrócił do domu. Wziął b--ń żeby w razie
Grupa patusów od wielu miesięcy/lat dręczyła lokalną społeczność - pobicia, zaczepki itd. Oczywiście mieszkańcy na pewno wielokrotnie zgłaszali sprawę na policji ale jak to polska policja ma w zwyczaju - mieli to totalnie w dupie. W końcu zaczepili kogoś kto się nie dał i nie schował głowy w piasek tylko wdał się w pyskówkę a następnie wrócił do domu. Wziął b--ń żeby w razie

tomaszmiller +670
Cześć!
Nazywam się Tomek Miller i jestem fizykiem matematycznym (czyli takim ni to fizykiem teoretykiem, ni to matematykiem) oraz popularyzatorem nauki z Centrum Kopernika Badań Interdyscyplinarnych UJ.
Jeśli nurtują Was kwestie dotyczące zakrzywionej czasoprzestrzeni, kwantowych dziwności albo matematycznych abstrakcji (słowem: typowe tematy dyskusji na imprezie w kuchni albo na klatce schodowej akademika), serdecznie zapraszam na AMA 28 kwietnia o 18:00.
Nie obiecuję, że moje odpowiedzi będą satysfakcjonujące - pewnie często będę pisać "nie wiadomo"
Nazywam się Tomek Miller i jestem fizykiem matematycznym (czyli takim ni to fizykiem teoretykiem, ni to matematykiem) oraz popularyzatorem nauki z Centrum Kopernika Badań Interdyscyplinarnych UJ.
Jeśli nurtują Was kwestie dotyczące zakrzywionej czasoprzestrzeni, kwantowych dziwności albo matematycznych abstrakcji (słowem: typowe tematy dyskusji na imprezie w kuchni albo na klatce schodowej akademika), serdecznie zapraszam na AMA 28 kwietnia o 18:00.
Nie obiecuję, że moje odpowiedzi będą satysfakcjonujące - pewnie często będę pisać "nie wiadomo"
źródło: fota1 (1) (1)
Pobierz

Jak podrywać na siłowni?
Bardzo podobają mi się dziewczyny, panie(wiek bez znaczenia od 16 do 40) na siłowni a jestem na nofapie i bardziej przez to zwracam na nie uwagę. Tylko nie mam doświadczenia z dziewczynami to nie wiem co mówić by je zaliczyć, poderwać cokolwiek. Nawet nie wiem co się robi z kobietami. Mam 24 lata.
Studiuję a siłownia blisko uczelni to dużo młodych ładnych się kręci. Jedna bardzo mi się podoba, śliczna drobna blondyneczka. Jak ją widzę to chcę zagadać, ale nie wiem jak. Raz zapytałem tylko o obsługę maszyny.
#silownia #podrywajzwykopem #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
- marsz na bieżni i oglądałam wiedźmina, wersję PL - gościu zagadał do mnie dlaczego oglądam tego polskiego wiedźmina czy nie lepszy ten z Netflixa, to trochę pogadaliśmy o tymm
-kiedyś gościu zapytał mnie jakiej muzyki słucham, wymieniliśmy się słuchawkami i pogadaliśmy
@arclex tren daje umiejętności komunikacyjne, dzięki którym kobiety przestają zbywać na początku rozmowy?
@Anon_3 jaka dieta
Ciekawi mnie jakiej muzyki inni słuchają, lecz za bardzo się boję zapytać. Dla kobiet jestem śmieciem.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
Piszę to trochę pół żartem, ale też pół serio.
Co do muzyki u mnie na siłce mam listę połączenia muzyki klasycznej z
PS Chyba, że jesteś brzydki to ogol się na łyso to przynajmniej spotęgujesz bycie creepy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
źródło: 9e188e66a4bf6c22dcdba66d3d009a4945fbe5338923abf22f6a6b711a1ea948
PobierzTeż jak typiara zauważyła, że jestem obsrany to nie mam szans u niej?
@Nadia_ Jak mam być pewny siebie gdy całe życie dla kobiet byłem odrażający i uciekały ode mnie?
Na siłownię mam: Taylor Swift"Lavendar Haze", Kanye West"Power", Travis