Aktywne Wpisy
Kto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

baemaj +22

#programowanie #programista15k #programista25k #pasjonat15k #pracait
redukcja po covidowym szaleństwie?
@groman43: he he he leci wszystko do Gurgaon and Noida. Ericsson jest w dupie od ladnych paru lat generalnie. W Krakowie podobno tez costam zwalniali.
Ericsson to nadal spoko firma na przeczekanie kryzysu, ale płaci relatywnie słabo. Tylko UoP, już praktycznie praca ma być stacjonarna (w Łodzi wracają do zwolnionego biura bo w Smelowym motylku się znowu nie mieszczą).