Aktywne Wpisy

potatowitheyes +683
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz
Lolenson1888 +7
Za ile byście - tak orientacyjnie - kupili Rajovicia?
Ja byłbym skłonny dać jedną reklamówkę butelek kaucyjnych.
#mecz
Ja byłbym skłonny dać jedną reklamówkę butelek kaucyjnych.
#mecz

- ciemna klitka, wciśnięta w róg budynku
- ogródek taki, że zamiast kosiarki wystarczy królik
- smietnik obok XD
- nad twoim przybytkiem stłoczone dwa balkony, ze sasiedzi mogą zbijać rano piątki i robić konkurs we wrzucaniu ci petów na trawę
- cały ruch samochodowy odbywa sie za Twoim płotem, bo na „dziedziniec” wjezdza się pod tym zwisem na zdjeciu
- budynek oddany półtora roku po terminie, droga dojazdowa wisi na nieoświetlonej, wąskiej dróżce bez chodnika, wylozonej podlej jakosci kostką, ktora zaczyna się zapadać, brak odwodnienia
Rynek nieruchomości ma sie doprawdy wspaniale
#nieruchomosci #patodeweloperka #wroclaw
źródło: IMG_4583
Pobierzźródło: IMG_4584
Pobierz@rail_man: Tak, najemcami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsze, że takie kwadraty schodziły jak świeże bułeczki na BK2. Znajomy tak kupił mieszkanie w kamienicy gdzie się okazało, że ogrzewanie jest na jakieś promienniki i za miesiąc mu wyszło coś koło 2k za prąd
Z tego osiedla (Maślice) powoli robi się koszmar na miarę Centrum Południe
@rail_man: to jest ulica Wilkaska, za szkołą na Suwalskiej?
źródło: 72703e60-567a-4b6b-9c00-4dba8fa56b98
Pobierz@Famine: ale jak się okazało? Kupował mieszkanie w kamienicy i nawet nie spytał o ogrzewanie xD?
Flipper mu nakręcił makaron na uszy, że go jakaś super technologia i wgl cieplutko będzie oraz że nisko czynsz to sobie wyrówna no i chłop miał lekkie FOMO
Komentarz usunięty przez autora