Aktywne Wpisy

raven4444 +46
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

pyszniarz +164
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

Mistrz
źródło: image
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzDlaczego część polityków zeszła na tak niski poziom jak w załączonym memie? Nie wiem, ale się domyślam.
źródło: 120715_czy-prokurator-ma-lepszy-pocisk
PobierzPolitycy nie zeszli na niski poziom, oni zawsze na nim byli, to tylko psychofani robia hajp ktory nadaje wartosc jednemu lub drugiemu czlowiekowi ktory zdecydowal byc politykiem na jakims etapie swojego zycia.
Dozywotnia beka z tak zwanych politykow ale jeszze wieksza z ich wyborcow.
@daniel-darcio: Nie trzeba tego śledzić, samo wybija w gorących jak szambo.
No to zle kolego, bardzo zle. Jezeli chcesz sie czegos dowiedziec to idziesz do zrodla. Czytanie naglowkow, szzegolnie na wykopie, to najprosztrza droga do bycia zmanipulowanym. Taki styl uskiwania informacji calkowicie zabiera ci kredyt wiarygodnosci i automatycznie nadaje status "wykopowego eksperta". Dlatego...
@daniel-darcio: Kto powiedział, że nie sprawdzam źródeł?
Niezłe projekcje, rozumiem że z własnych doświadczeń?