Tl;dr rodzice sprzedali działkę i podarowali mi część kwoty a ja jestem #neet 30+ mieszkający a nimi.
Zacząłem otwierać te pozycje i dokonałem większości zakupów 29 grudnia, dołożyłem 1 stycznia na dipie do 29m market cap.
Średnia: 0.0266 Total zainwestowane: 42868 USDC Obecna wartość: 62,000 USDC
W nocy cena doszła do 0.049 i tam sprzedałem za 4k usdc i włożyłem w kilka innych memów żeby dywersyfikować ale to nie był dobry pomysł bo większość z nich spadła i wymieniłem je na wojak teraz na spadku.
Jakie było moje thesis żeby wejść all in w jednego mema?
Kilka
Mega negatywny sentyment do krypo a memów w szczególności pod koniec roku
Wojak jako chyba jedyny mem przetrwał miesiąc utrzymując duży market cap 20-25m konsolidacja po wyznaczeniu szczytu na 60m na początku grudnia. To było ciekawe że nie spadł do 90% od szczytu.
Sam mem ma dużą siłę kulturalną jest bardzo starym memem i jednym z bardziej powiązanych z kulturą krypto szczególnie dobrze komponuje się z obecną sytuacją doomerstwa, bear marketu w altach i cierpienia młodych holderow.
Od zawsze byłem NEETem mam 30+ mieszkam z rodzicami. Na szczęście dla mnie mają pożądane w Polsce zawody #pdk ale nie to jest ważne.
Ostatnio starzy sprzedali jakąś działkę i uznali że w tym wieku powinienem posiadać jakieś środki którymi będę samodidelnie zarządzał i podarowali mi część
@orientalist-jack: Ja to bym wczoraj na tym 65.5k sprzedal w p---u i wyciagnal wklad a zarobkiem obracal na szitach dla zabawy xD bede sledzil do bekowy tag sie szykuje xD
@orientalist-jack: Nie jest to pierwszy wojak i skonczy pewnie jak każdy inny, juz bylo takich z 5. Każdy lecial do okolo 50-80mln a potem do 0 robiac przy okazji jeszcze podbitke do okolo 50.
@orientalist-jack: Na sol, eth, bsc, na wszystkim było. Na sol było z 20 wojaków. Sam kupowałem parę i sprzedawałem z rok temu gdy rosło. Zawsze na początku roku te wojaki itd sie pojawiaja i spadaja w lutym
@orientalist-jack: jest szansa ze to może do 100mln wystrzelic, wiec wtedy na twoim miejscu bym sprzedał za 50% zeby mieć coś a reszte trzymać, jak urośnie to zarobisz i tak dużo, a jak spadnie to nie będziesz załował
@orientalist-jack: Generalnie jest możliwość, ale to loteria. Miliardowe markety są bardzo rzadkie, wiekszość robi okolice 100mln jako top gdy ma duże hype a potem spada. Generalnie najbezpieczniej po prostu jeśli by doszło do 100mln to sprzedac polowe albo wkład własny zeby nie załowac. I też nie baw się w reinwestowanie w inne memy, bo 99% memów nawet jeśli przez chwile wygląda dobrze to potrafi w 2h polecieć do 0. Jak
@orientalist-jack: Ale dodam ci troche wsparcia i też tego wojaka zakupie za 20k usd, ostatnio na jednym memie (whitewhale) zrobiłem 120 to sobie wrzucę bo ci mi w sumie szkodzi ( ͡°͜ʖ͡°)
@orientalist-jack: coś około 2 mln, jak autor tego obrazka napisał ze dogadał sie z pumpfun i przepisali mu własność bo on stworzył grafikę. Myśle ze on może urosnąć jeszcze, ale raczej nie do miliardów wiec po prostu sprzedałem bo i tak spory zysk w ciągu 7 dni
@orientalist-jack: na razie nie patrzyłem, generalnie gdy na jakimś sporo zarobię to robię sobie przerwe. Bo bardzo rzadko trafia się w krótkim czasie duża okazja a na memach można bardzo szybko stracić, wiec podchodze do tego na spokojnie
@orientalist-jack: Największe wzrosty zazwyczaj na memach z tego co zauwazyłem są w okolicach 10 i 25 dnia miesiaca, pewnie dlatego ze w wielu miejscach na świecie wtedy ludzie wyplaty dostają
Pierwsza aktualizacja na temat mojej inwestycji w $WOJAK, tutaj opisane o co chodzi:
https://wykop.pl/wpis/84472653/od-zawsze-bylem-neetem-mam-30-mieszkam-z-rodzicami
Tl;dr rodzice sprzedali działkę i podarowali mi część kwoty a ja jestem #neet 30+ mieszkający a nimi.
Zacząłem otwierać te pozycje i dokonałem większości zakupów 29 grudnia, dołożyłem 1 stycznia na dipie do 29m market cap.
Średnia: 0.0266
Total zainwestowane: 42868 USDC
Obecna wartość: 62,000 USDC
W nocy cena doszła do 0.049 i tam sprzedałem za 4k usdc i włożyłem w kilka innych memów żeby dywersyfikować ale to nie był dobry pomysł bo większość z nich spadła i wymieniłem je na wojak teraz na spadku.
Jakie było moje thesis żeby wejść all in w jednego mema?
Kilka
Mega negatywny sentyment do krypo a memów w szczególności pod koniec roku
Wojak jako chyba jedyny mem przetrwał miesiąc utrzymując duży market cap 20-25m konsolidacja po wyznaczeniu szczytu na 60m na początku grudnia. To było ciekawe że nie spadł do 90% od szczytu.
Sam mem ma dużą siłę kulturalną jest bardzo starym memem i jednym z bardziej powiązanych z kulturą krypto szczególnie dobrze komponuje się z obecną sytuacją doomerstwa, bear marketu w altach i cierpienia młodych holderow.
#targetzlota44 #kryptowaluty #gielda #inwestycje #pieniadze
Ostatnio starzy sprzedali jakąś działkę i uznali że w tym wieku powinienem posiadać jakieś środki którymi będę samodidelnie zarządzał i podarowali mi część
źródło: IMG_4596
Pobierzno już nie cuduj trzymałbym tego wojaka
@sforce: To patrzac co sie dzieje moze nie byc najlepsza zacheta do wrzucania tam kasy ;)
https://wykop.pl/wpis/74637271/wif-bitcoin-kryptowaluty
White whale po ile mcap kupiłeś? Myślisz że tam już top?
Myślę nad tym:
https://www.geckoterminal.com/solana/pools/69ZvRfF9K7c9DsRTouisoeKc7G5Lm1Gz4moKgRjGhsJV