Aktywne Wpisy

Codon +78
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

annlupin +59
piątek to może filmy poszukam na noc ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin211122
Pobierz

Wszystko poszło ok, chociaż pogoda była ciężka, trasy z pickom zdarzały się dość długie(pół godziny w jedną stronę), zrobiłem 14 dostaw w 7 godzin pracy, ludzie radowali się na widok dostawcy picki.
32zlx7h stawka godzinowa
147 zł kilometrówka, zrobiłem 98 km
93 zł napiwków(napiwki dało 5 osób)
Łącznie 464 zł - koszt paliwa
Jeśli chcecie wiedzieć czy ludzie na nowy rok będą hojni z napiwkami to plusujcie to wam napisze ile dziś wyjdzie.
#praca #pracbaza #sylwesterzwykopem #heheszki
#pracbaza #chwalesie #praca #sylwesterzwykopem
Ty nie kalkulujesz zakupu auta i napraw.
Chcesz zrobić testy pokazać ok, ale żeby na codzień to robić pokazałeś że się nie opłaca.
Sama wymiana oleju w aucie to 200 ( jak sam zrobisz) a u mechanika +150. Nici z twojego zarobku.
@Muszewymyslec2: no teoretycznie to wszystko jest w ustawowej kilometrówce.
Wymiana oleju raz na 10k, to przy 98km odlicz 2zl od tego co zarobił. Dolicz jeszcze piątaka na losowe naprawy. Zakupu auta też nie liczysz całego - tylko różnice zakupu i wartości odsprzedaży.
@Wdystrybucjiyebie: ale to jest brutto czy netto? Bo jak netto to całkiem spoko nawet jakbyś ani jednej nie rozwiózł.
@Wdystrybucjiyebie: To czym ty jeździsz, czołgiem?