Aktywne Wpisy

QBA__ +986
Mirki pijcie ze mno kompot - przeszedłem do historii
Mój pacz do pewnego sterownika w kernelu został zaakceptowany przez developerów Linuksa i mam na koncie swoją pierwszą w życiu kontrybucję do j---a Linux (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#programowanie #linux
Mój pacz do pewnego sterownika w kernelu został zaakceptowany przez developerów Linuksa i mam na koncie swoją pierwszą w życiu kontrybucję do j---a Linux (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#programowanie #linux

Jak bardzo złym pomysłem jest wyznanie miłości poprzez list wręczony osobiście? Chciałem porozmawiać z koleżanką, ale widać, że nie było to dla niej komfortowe, a na wyjście się nie zgodziła (pracujemy razem, ale nie w jednym pokoju). #zwiazki #podrywajzwykopem

źródło: temp_file5905563483747147370
Pobierzjesli ukraincy wymachuja flaga upa to nie mysla o wolyniu tylko biciu ruskich
@robertkk: to wymachujący swastyką myślą o hinduskim symbolu szczęścia pewnie?
@FrasierCrane: o twojej starej pijanej wtedy myślą
wielki dramat Polskich Prawdziwych Patriotów - powoli zaczynają przyjmować do wiadomości że ci wielcy banderowcy Polske mają po prostu w dupie. Nikt tam nie świętuje Wołynia, nikt tam tego nawet nie zna ani nie pamięta. Banderowcy myślą o walce z ruskimi, tak jak bandera 80 lat temu.
Więcej wam powiem, nie tylko oni mają w dupie Polske i Polaków. Niemcy też mają nas w dupie, nikogo tam nie obchodzą
@FrasierCrane: zależy gdzie. W Europie myślą o 3 Rzeszy, ale w Indiach już faktycznie o szczęściu.
A co do UPA - trzeba być niezłym głuptaskiem sądząc, że Ukraińcy czczą tą formację z nienawiści do Polski. Oni go mało kojarzą z Wołyniem (o ile w ogóle), a przede wszystkim z partyzantką przeciw ruskim. Coś jak kult w Polsce żolnierzy wyklętych (w sumie