Wpis z mikrobloga

@SoplicaTadeusz dosłownie tak jest. Ja tu codziennie widzę, że każda 30 lat nie dba o siebie, ma dziecko a nie akceptuje u mężczyzny. Idę na siłownię a tam zadbane panie 30+ czy spacerując takie mijam. Na Tinderze też dużo zadbanych. Dzietność wynosi 1.0, ale każda od 30 roku życia to samotna matka xD Według wykopków różnica wieku 20 w związkach to standard. Każda 18 latka chce być z 40 latkiem. Chociaż
  • Odpowiedz
@R_O_T_T_E_N: ja miałem dokładnie sytuację jak powyżej - ja miałem 30 ona 19 i rozmawiałem z nią o wszystkim, od polityki po popkulturę.
Myślę, że fakt, że Katherine w wieku lat 19 bawiła się barbie zaburza jej perspektywę ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Kremufka2137 racja 21 to już za stara i trzeba na kolejną młodszą wymienić. Wykopki sami masowo nabijają przebieg młodym a potem też wykopki narzekają, że każda ma kilkaset przebiegu. Ja się nie mogę doczekać gdy będę miał 30 lat i będę przebierał w 18-20 bo mając 23 nie mam szans u żadnej.
Wtedy nie chciała dzieci, jako 30 jest obowiązek bycia samotną matką.
  • Odpowiedz
@pocotorobisz mnie wkurza takie coś, że kobieta mając 30 do niczego się nie nadaje. Mi się podobają starsze kobiety, planuje się ożenić z 13 lat starszą ode mnie, obecnie ma 36 lat.

Też na wykopie czytam, że mężczyźni wszyscy są bogaci, zaradni, mają kariery, są inteligentni. Ja niby jestem mężczyzną a nie jestem jak inni i nie wiem co źle robię w życiu.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: niestety związek nie przetrwał próby czasu, co nie zmienia faktu, że był najbardziej udanym związkiem w jakim byłem. Po prostu w momencie w którym doszedłem do wniosku, że z tej różnicy się nie da wyjść go skończyłem zamiast wiecznie przedłużać z nadzieją na poprawę co zrobiłem już w przeszłości i bardzo się na tym przejechałem.
Niemniej nie myl mnie z tagiem #przegryw, jasne, nie chciałbym żeby
  • Odpowiedz
@R_O_T_T_E_N: jedyne czym się różni rozmowa z 20latka a 30latka (zakladajac, że obu się podobasz) to to, że 30latka ciśnie na ślub i ew.dziecko a 20tka nie i można z 20tką zbudować związek, powiedzmy wspólne życie i ew. Majątek, a 30tka która zazwyczaj ma tyle samo co 20tka czyli g---o chce już i teraz. Więc mając młodszą kobietę po prostu kupujesz sobie czas małym kosztem.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Czasem się nie mogę nadziwić tej alternatywnej wykopowej rzeczywistości o której piszesz.

Jak czytam to można odnieść wrażenie, że typowa scena w polskim liceum to 46 letnie Mariusze podjeżdżające Mercedaseami pod szkołę po Julki, z którymi potem latają na Malediwy i dlatego chłopcy nie mogą sobie znaleźć dziewczyn xd

Idąc dalej typowa polska kobieta w wieku 25-30 lat to samotna matka (jeszcze pewnie z czarnym
  • Odpowiedz
@R_O_T_T_E_N: Polskim kobietom odbiło, nie mówię że wszystkim ale większości, nawet po 40stce szukają księcia z bajki, dlatego Polski rząd powinien otwierać drzwi dla młodych Afrykanek i Azjatek które będą rodzić dzieci z Polskimi facetami, jeżeli w ogóle chcemy jako naród przetrwać, sporo facetów chce dziecka ale kobiety nie chcą wchodzić w związki, żeby nie było sporo facetów ma też sporo za uszami i nie nadaje się na związek, chodzi
  • Odpowiedz
@SoplicaTadeusz: Miśku kolorowy, a jest? 30 lat to jest dla Ciebie standardowy czas wchodzenia w relację? X k---a D Nawet przeciętne różowe grają w "tę" grę w zasadzie od późnej podstawówki/wczesnego LO więc może to być nawet 15 lat budowania relacji damsko-męskich. Gdzie ta różowa była gdy miała 25, 20, 18, 16 lat? Skakała po słynnej już "karuzeli kutasów"? Siedziała w długoletnim związku, który rozpadł się nie z jej winy?
  • Odpowiedz