@R_O_T_T_E_N: I pomyśleć, że przez takie memy przeciętny wykopek myśli, że poza jego piwnicą czekają go samotne matki w wieku 30 lat xd i że wcale nie jest to margines kobiet
@SoplicaTadeusz dosłownie tak jest. Ja tu codziennie widzę, że każda 30 lat nie dba o siebie, ma dziecko a nie akceptuje u mężczyzny. Idę na siłownię a tam zadbane panie 30+ czy spacerując takie mijam. Na Tinderze też dużo zadbanych. Dzietność wynosi 1.0, ale każda od 30 roku życia to samotna matka xD Według wykopków różnica wieku 20 w związkach to standard. Każda 18 latka chce być z 40 latkiem. Chociaż
@R_O_T_T_E_N: I pomyśleć, że przez takie memy przeciętny wykopek myśli, że poza jego piwnicą czekają go samotne matki w wieku 30 lat xd i że wcale nie jest to margines kobiet
@R_O_T_T_E_N: ja miałem dokładnie sytuację jak powyżej - ja miałem 30 ona 19 i rozmawiałem z nią o wszystkim, od polityki po popkulturę. Myślę, że fakt, że Katherine w wieku lat 19 bawiła się barbie zaburza jej perspektywę (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Kremufka2137 została twoją żoną, urodziła 5 dzieci czy tylko jej przebieg nabiłeś? Czemu każdy spotyka takie 19 latki i 30 stki, które nic nie robią całe życie tylko nie ja?
@Kremufka2137 racja 21 to już za stara i trzeba na kolejną młodszą wymienić. Wykopki sami masowo nabijają przebieg młodym a potem też wykopki narzekają, że każda ma kilkaset przebiegu. Ja się nie mogę doczekać gdy będę miał 30 lat i będę przebierał w 18-20 bo mając 23 nie mam szans u żadnej. Wtedy nie chciała dzieci, jako 30 jest obowiązek bycia samotną matką.
@pocotorobisz mnie wkurza takie coś, że kobieta mając 30 do niczego się nie nadaje. Mi się podobają starsze kobiety, planuje się ożenić z 13 lat starszą ode mnie, obecnie ma 36 lat.
Też na wykopie czytam, że mężczyźni wszyscy są bogaci, zaradni, mają kariery, są inteligentni. Ja niby jestem mężczyzną a nie jestem jak inni i nie wiem co źle robię w życiu.
@przegro_pisarz: niestety związek nie przetrwał próby czasu, co nie zmienia faktu, że był najbardziej udanym związkiem w jakim byłem. Po prostu w momencie w którym doszedłem do wniosku, że z tej różnicy się nie da wyjść go skończyłem zamiast wiecznie przedłużać z nadzieją na poprawę co zrobiłem już w przeszłości i bardzo się na tym przejechałem. Niemniej nie myl mnie z tagiem #przegryw, jasne, nie chciałbym żeby
@R_O_T_T_E_N: jedyne czym się różni rozmowa z 20latka a 30latka (zakladajac, że obu się podobasz) to to, że 30latka ciśnie na ślub i ew.dziecko a 20tka nie i można z 20tką zbudować związek, powiedzmy wspólne życie i ew. Majątek, a 30tka która zazwyczaj ma tyle samo co 20tka czyli g---o chce już i teraz. Więc mając młodszą kobietę po prostu kupujesz sobie czas małym kosztem.
@przegro_pisarz: Czasem się nie mogę nadziwić tej alternatywnej wykopowej rzeczywistości o której piszesz.
Jak czytam to można odnieść wrażenie, że typowa scena w polskim liceum to 46 letnie Mariusze podjeżdżające Mercedaseami pod szkołę po Julki, z którymi potem latają na Malediwy i dlatego chłopcy nie mogą sobie znaleźć dziewczyn xd
Idąc dalej typowa polska kobieta w wieku 25-30 lat to samotna matka (jeszcze pewnie z czarnym
@R_O_T_T_E_N: Polskim kobietom odbiło, nie mówię że wszystkim ale większości, nawet po 40stce szukają księcia z bajki, dlatego Polski rząd powinien otwierać drzwi dla młodych Afrykanek i Azjatek które będą rodzić dzieci z Polskimi facetami, jeżeli w ogóle chcemy jako naród przetrwać, sporo facetów chce dziecka ale kobiety nie chcą wchodzić w związki, żeby nie było sporo facetów ma też sporo za uszami i nie nadaje się na związek, chodzi
@SoplicaTadeusz: Miśku kolorowy, a jest? 30 lat to jest dla Ciebie standardowy czas wchodzenia w relację? X k---a D Nawet przeciętne różowe grają w "tę" grę w zasadzie od późnej podstawówki/wczesnego LO więc może to być nawet 15 lat budowania relacji damsko-męskich. Gdzie ta różowa była gdy miała 25, 20, 18, 16 lat? Skakała po słynnej już "karuzeli kutasów"? Siedziała w długoletnim związku, który rozpadł się nie z jej winy?
źródło: 1000023030
PobierzPoproś o statystki to cię na czarną wrzucą xD
Myślę, że fakt, że Katherine w wieku lat 19 bawiła się barbie zaburza jej perspektywę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ja to się staram nie wypowiadać bo większość piszących te brednie to barany.
Czemu każdy spotyka takie 19 latki i 30 stki, które nic nie robią całe życie tylko nie ja?
Wtedy nie chciała dzieci, jako 30 jest obowiązek bycia samotną matką.
Też na wykopie czytam, że mężczyźni wszyscy są bogaci, zaradni, mają kariery, są inteligentni. Ja niby jestem mężczyzną a nie jestem jak inni i nie wiem co źle robię w życiu.
Niemniej nie myl mnie z tagiem #przegryw, jasne, nie chciałbym żeby
Jak czytam to można odnieść wrażenie, że typowa scena w polskim liceum to 46 letnie Mariusze podjeżdżające Mercedaseami pod szkołę po Julki, z którymi potem latają na Malediwy i dlatego chłopcy nie mogą sobie znaleźć dziewczyn xd
Idąc dalej typowa polska kobieta w wieku 25-30 lat to samotna matka (jeszcze pewnie z czarnym
@SoplicaTadeusz: wśród 30-latek nie ma praktycznie dziewic. To już czyni z nich margines