@milo77: a weź nic nie mów, moja żona ma tam konto, po ślubie dzwoniła na infolinię podpytać jak to wygląda ze zmianą nazwiska, wszystko spoko nie ma problemu załatwione.
Po roku miała jakiś problem z apką, bo się nie chciała uwierzytelnić na nowym telefonie to poszła do placówki, a tam zonk.
Dalej wbite nazwisko panieńskie, musi sobie pani zmienić w aplikacji, bo
@razdwatrzy55 @Filip3k91 pomijajac dziadowosc tego rozwiazania to jest ono podwojnie dziadowe xd bo jak juz chcieli isc w jakies ograniczenia czasowe to przycisk powinien byc disabled by zapobiegac bledom, nie powinno byc to po stronie usera pilnowanie tego
@Filip3k91: zaiste mamy na rynku pierdyliard różnych ofert, usług i możliwości, ale potężny prywatny ogólnopolski bank nie dał razy ogarnąć całodobowej dostępności. Przecież to jest parodia, tam chyba musi jakiś pan Mietek siedzieć i pilnować czy dysk się nie przepełni i o 22 kończy pracę i idzie do domu, bo inaczej to naprawdę ciężko wytłumaczyć. Nawet w ZUS nie spotkałem takich jaj.
@w9rT_wv_bIAn37l: tam sprzątaczki włączają każdy komputer i opróżniają kosz ( ͡°͜ʖ͡°) dlatego każmy musi mieć zapisane hasło na żółtej karteczce i przyklejone na monitorze
Jedyny bank w którym najpierw podajesz gdzie chcesz przesłać pieniadze a dopiero potem z którego konta, jakby projektowany przez ludzi którzy piszą w drugą stronę niz wszyscy inni.
@w9rT_wv_bIAn37l: Raczej jakiś PM wpadł na genialny pomysł, że w przypadku chmur mozna rozliczac się na godziny i ograniczyli uruchomione usługi w godzinach out of office do niezbednego minimum ¯\(ツ)/¯
Swoja drogą, mnie osobiscie te godziny jakoś nie bolą, ale już sam rozmiar załącznika to jakaś kpina (-‸ლ)
@Filip3k91: a mnie to boli, nie dlatego że mi coś utrudnia, bo nie jestem nawet ich klientem, ale boli mnie że stwarza precedens, jeśli nikt nie będzie głośno marudził, to za chwilę takie absurdy mogą się pojawiać na każdym kroku, kosztem jakichś groszowych oszczędności. W ogóle inna kwestia, za kilka lat może zmienią dostawcę albo obecny zmieni formę rozliczeń, ale znając życie formularz w nocy już i tak pozostanie zablokowany.
dostałam bojowe zadanie i mam przygotować playlistę z hiciorami na wesele kumpeli i stresuje się jakby zależało od tego moje życie (mam na to 7 miesięcy a już spędza mi to sen z powiek)
źródło: image
Pobierz@milo77: a weź nic nie mów, moja żona ma tam konto, po ślubie dzwoniła na infolinię podpytać jak to wygląda ze zmianą nazwiska, wszystko spoko nie ma problemu załatwione.
Po roku miała jakiś problem z apką, bo się nie chciała uwierzytelnić na nowym telefonie to poszła do placówki, a tam zonk.
Dalej wbite nazwisko panieńskie, musi sobie pani zmienić w aplikacji, bo
dlatego każmy musi mieć zapisane hasło na żółtej karteczce i przyklejone na monitorze
@f9JXBEArQ2H4TKl: ale to przecież by trzeba jakieś dodatkowe ficzery pisać, testować itp. A przecież dużo łatwiej i szybciej napisać tekst z info.
Swoja drogą, mnie osobiscie te godziny jakoś nie bolą, ale już sam rozmiar załącznika to jakaś kpina (-‸ლ)
W ogóle inna kwestia, za kilka lat może zmienią dostawcę albo obecny zmieni formę rozliczeń, ale znając życie formularz w nocy już i tak pozostanie zablokowany.