Wpis z mikrobloga

✨️ Jak chłopy wybierają 'tą jedyną'?
Skąd chłopy wiedzą że to ta jedyna? Bo wydaje mi się że zazwyczaj jest tak, że w #zwiazki się wchodzi z randomową laską z którą po prostu tak się złożyło że spędzasz najwięcej czasu, no i w sumie potem cyk i nagle związek bo tak wyszło a w sumie innych opcji nie ma. No ale po pewnym czasie bardziej zauważasz jej wady, obserwujesz też otoczenie i widzisz że wiele jest ładniejszych niż twoja. To chłopy nie mają w głowie, że kurczę, przecież taki sam przypadek mógł być z inną lepszą? Z jednej strony głupio się wycofać w poszukiwaniu lepszej, a z drugiej przeciętniak raczej nie ma powodzenia żeby miał inne opcje więc szkoda ryzykować. No ale np. przez wiele lat byliście singlami i nagle się jakaś trafiła zwykła to jak już oswoicie się z relacją to nie macie w głowie że mogłoby być lepiej? i równie dobrze może jakiś przypadek znów kiedyś sprawi że traficie też fartem ale na lepszą, która jest ładniejsza i może bardziej by odpowiadała?

#niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #redpill #tinder #przegryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gdzie coś takiego napisałam?

@choochoomotherfucker: Dosłownie wyżej ciebie zacytowałem. Tych którzy jednak twierdzą że się im podobasz, określasz mianem desperatów od razu zakładając że to jest niemożliwe i na pewno im się nie podobasz xd Dosłownie tak napisałaś. I nie, nie kombinuj teraz czegoś w stylu 'nie to miałam na myśli' - ten tekst który napisałaś jasno to sugeruje. Jeżeli inni tak to odbierają, to znaczy że albo został źle
  • Odpowiedz
Tych którzy jednak twierdzą że się im podobasz, określasz mianem desperatów od razu zakładając że to jest niemożliwe i na pewno im się nie podobasz xd

@kaminarii: Cooo xD Próbuję zrozumieć, jakim cudem tak interpretujesz mój komentarz, ale naprawdę nie wiem. Przecież nic nie pisałam o facetach, którym się podobam (bo w sumie dawno nikomu się nie spodobałam), napisałam ogólnie o desperatach, tzw. "spermiarzach", którzy lecą na każdą możliwą kobietę,
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Klasyka, ogólny komentarz z niedopowiedzeniem i 'domyśl się'. Jak domyślą się ale w sposób niekorzystny to 'ale to nie tak' xd

Przyjrzyjmy się jeszcze raz

Bzdura, mnie kilku facetów odrzuciło i wcale to nie były żadne chady ani przystojniaki.

Oczywiście, zdarzają się różni desperaci, ale chyba jednak większość chce, żeby dziewczyna choć podobała im
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
roztropny-uczeń-78: Po prostu wiesz.

Jestem pewnie starszy, niż większość wykopków tutaj. Miałem za sobą kilka związków, relacji i w większości to ja kończyłem znajomość.

Przedostatni roczny związek zakończyła ona i jak się później dowiedziałem, to dlatego, że ona chciałaby rodzinę, dzieci a ja niekoniecznie.
  • Odpowiedz
Ale do mnie nikt się nie dobija, nie pisałam o sobie

@choochoomotherfucker: Jeszcze raz.

Bzdura, **_mnie*_* kilku facetów odrzuciło i wcale to nie były żadne chady ani przystojniaki. Oczywiście, zdarzają się różni desperaci, ale chyba jednak większość chce, żeby dziewczyna choć podobała im się fizycznie, a na resztę przymykają oko
  • Odpowiedz
ja ją zrozumiałam za pierwszym razem ¯\(ツ)/¯

@LeVentLeCri: Może też skrótowo piszesz często. Jednak były osoby które zrozumiały to tak samo jak ja - więc to nie był jasny przekaz. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz