Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +454
Za kilkadziesiąt minut pogadanki z gastrologiem w Warszawie 1400 złotych. TYSIĄC CZTERYSTA ZŁOTYCH. Tak, samej suchej pogadanki bez gastroskopii, bez kolonoskopii, bez USG, bez gwarancji wyjścia z gabinetu z receptą na jakiś lek.
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
źródło: gastrolog
Pobierz
derek25 +54
Zwracam się do właścicieli kanałów Konfitura i Samochodoza być może przeglądają ten tag.
Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana
Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana
źródło: eZy-Watermark_19-02-2026_05-28-50-8620PM
Pobierz

Skąd chłopy wiedzą że to ta jedyna? Bo wydaje mi się że zazwyczaj jest tak, że w #zwiazki się wchodzi z randomową laską z którą po prostu tak się złożyło że spędzasz najwięcej czasu, no i w sumie potem cyk i nagle związek bo tak wyszło a w sumie innych opcji nie ma. No ale po pewnym czasie bardziej zauważasz jej wady, obserwujesz też otoczenie i widzisz że wiele jest ładniejszych niż twoja. To chłopy nie mają w głowie, że kurczę, przecież taki sam przypadek mógł być z inną lepszą? Z jednej strony głupio się wycofać w poszukiwaniu lepszej, a z drugiej przeciętniak raczej nie ma powodzenia żeby miał inne opcje więc szkoda ryzykować. No ale np. przez wiele lat byliście singlami i nagle się jakaś trafiła zwykła to jak już oswoicie się z relacją to nie macie w głowie że mogłoby być lepiej? i równie dobrze może jakiś przypadek znów kiedyś sprawi że traficie też fartem ale na lepszą, która jest ładniejsza i może bardziej by odpowiadała?
#niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #redpill #tinder #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
jak masz plany i cele to masz wizję kim musi być 'ta jedyna' i to
@omnitorbi: Bzdura, mnie kilku facetów odrzuciło i wcale to nie były żadne chady ani przystojniaki. Oczywiście, zdarzają się różni desperaci, ale chyba jednak większość chce, żeby dziewczyna choć podobała im się fizycznie, a na resztę przymykają oko xD
@tyrytyty: a misję, kejpiaje i performens impruwment plan też?
@mirko_anonim: po tym, że chce z nim być w związku xD
Ta jedyna - jedyna, która ich nie odrzuciła i zgodziła się na związek w danym okresie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Ale jeśli się kogoś kocha, to nie myśli się w ten sposób.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Zacznijmy od brutalnego faktu, który może zaboleć fanów komedii romantycznych. "Ta jedyna" to konstrukt kulturowy, mit wymyślony po to, żeby sprzedawać pierścionki z diamentami i bilety do kina. W rzeczywistości "ta jedyna" to zazwyczaj kobieta, która spełnia kryterium "wystarczająco kompatybilnej", trafiła się w odpowiednim oknie czasowym twojego życia i nie uciekła na twój widok.
@mirko_anonim: Nie wiedzą. Jest tak jak piszesz. Natura.