Wpis z mikrobloga

✨️ Jak chłopy wybierają 'tą jedyną'?
Skąd chłopy wiedzą że to ta jedyna? Bo wydaje mi się że zazwyczaj jest tak, że w #zwiazki się wchodzi z randomową laską z którą po prostu tak się złożyło że spędzasz najwięcej czasu, no i w sumie potem cyk i nagle związek bo tak wyszło a w sumie innych opcji nie ma. No ale po pewnym czasie bardziej zauważasz jej wady, obserwujesz też otoczenie i widzisz że wiele jest ładniejszych niż twoja. To chłopy nie mają w głowie, że kurczę, przecież taki sam przypadek mógł być z inną lepszą? Z jednej strony głupio się wycofać w poszukiwaniu lepszej, a z drugiej przeciętniak raczej nie ma powodzenia żeby miał inne opcje więc szkoda ryzykować. No ale np. przez wiele lat byliście singlami i nagle się jakaś trafiła zwykła to jak już oswoicie się z relacją to nie macie w głowie że mogłoby być lepiej? i równie dobrze może jakiś przypadek znów kiedyś sprawi że traficie też fartem ale na lepszą, która jest ładniejsza i może bardziej by odpowiadała?

#niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #redpill #tinder #przegryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jak jesteś NPCem to faktycznie wchodzisz w związek z randomową laską bo 'tak się złożyło' i ogólnie rzeczy ci się przydarzają (zamiast sprawiać, że się dzieją) bo w sumie nie masz żadnych celów tylko od tak płyniesz przez życie z prądem i potem się trafia jakaś ładniejsza od obecnej i się za nią oglądasz

jak masz plany i cele to masz wizję kim musi być 'ta jedyna' i to
  • Odpowiedz
chłopy wchodza w zwiazek z taka baba ktora ich chce

@omnitorbi: Bzdura, mnie kilku facetów odrzuciło i wcale to nie były żadne chady ani przystojniaki. Oczywiście, zdarzają się różni desperaci, ale chyba jednak większość chce, żeby dziewczyna choć podobała im się fizycznie, a na resztę przymykają oko xD
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Gdyby mężczyźni naprawdę wybierali związki wyłącznie według wysokich standardów, większość z nich byłaby całe życie sama. I to nie jest opinia, tylko obserwacja rzeczywistości. Przeciętny facet nie funkcjonuje na rynku randkowym jak kobieta on nie przebiera w opcjach, tylko reaguje na to, co faktycznie jest dostępne w danym momencie. Odrzucenie przez kilku mężczyzn niczego tu nie obala. Facet odrzuca wtedy, gdy ma lepszą alternatywę albo gdy nie potrzebuje relacji
  • Odpowiedz
@tyrytyty: czytałem tu wiele głupich rzeczy, ale ten komentarz wygrał. Kierując się Twoimi radami skończysz najwyżej jako 30 letni prawiczek bo po pierwsze osoba bez doświadczenia nie ma pojęcia czego tak na prawdę chce, a po drugie związek z osobą bez doświadczenia to wielka loteria. Ty nie szukasz partnera tylko jego nie istniejącej wyidealizowanej wizji XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jest coś takiego jak podejmowanie decyzji. Stwierdzasz ma takie wady, takie zalety - może być. Tak jak z kupnem mieszkania czy samochodu. Jak dobrze kupisz to nie musisz zmieniać do końca życia :)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

Skąd chłopy wiedzą że to ta jedyna?

Zacznijmy od brutalnego faktu, który może zaboleć fanów komedii romantycznych. "Ta jedyna" to konstrukt kulturowy, mit wymyślony po to, żeby sprzedawać pierścionki z diamentami i bilety do kina. W rzeczywistości "ta jedyna" to zazwyczaj kobieta, która spełnia kryterium "wystarczająco kompatybilnej", trafiła się w odpowiednim oknie czasowym twojego życia i nie uciekła na twój widok.
  • Odpowiedz
Skąd chłopy wiedzą że to ta jedyna? Bo wydaje mi się że zazwyczaj jest tak, że w #zwiazki się wchodzi z randomową laską z którą po prostu tak się złożyło że spędzasz najwięcej czasu, no i w sumie potem cyk i nagle związek bo tak wyszło a w sumie innych opcji nie ma.

@mirko_anonim: Nie wiedzą. Jest tak jak piszesz. Natura.

jak jesteś NPCem to faktycznie wchodzisz w
  • Odpowiedz
@omnitorbi: Mógłbyś pokazać, w którym miejscu napisałam, że mężczyźni mają wysokie standardy? Może ta odpowiedź miała być do kogoś innego, bo ja wręcz napisałam, że kobieta ma się "choć podobać fizycznie". Rozumiem, że gdyby Cię podrywała brzydka kobieta, która by Cię nie pociągała fizycznie, a do tego uważałbyś ją za dziwną, to byłbyś zadowolony i wszedłbyś z nią w związek?

'-łeee, odrzucam facetów bo na pewno są desperatami i na
  • Odpowiedz