✨️ Jak zagadać do dziewczyny?Ⓘ Człowiek od lat nie był na żadnej randce i nie podrywał że jak o tym myślę to czuje sie jakbym miał zapaść sie pod ziemie. W dużym skrócie słaby jestem w podrywaniu i nie wiem jak zagadać. Wpadła mi w oko kasjerka i nie mam pomysłów jak do tego podejść. Small talking z obcymi ludźmi jest mi raczej obcy więc najlepiej chyba będzie prostu z mostu zaprosić ją.
Najbardziej neutralnie w mojej głowie brzmi Hej czy dałabyś sie zaprosić na kawę po pracy
Czy jakieś inne propozycje macie poza hej c1pcia ( ͡°͜ʖ͡°)?
Oraz się zastanawiam co #rozowepaski myślą o kwiatach. Na pierwsze spotkanie raczej nie ale drugie? Nie mówię o wielkim bukiecie ale może paru róży czy tam jednej . Dla mnie wydaje się to jakby przytłaczające na początku znajomości ale może kobiety widza to inaczej
@mirko_anonim: kiedys do mnie podszedł chłop i zaczął “hej ładna jesteś, masz może instagrama?” ja zdezorientowana mówię, że nie “a numer telefonu?” też nie mam xD to jak gadasz przez telefon “a nie no mam ale nie chce podawać” myślałam, że robią to żeby się ze mnie pośmiać i dużo dziewczyn odbierze to w ten sposób - jako coś niepoważnego
Oraz się zastanawiam co #rozowepaski myślą o kwiatach. Na pierwsze spotkanie raczej nie ale drugie?
@mirko_anonim: za duza inwestycja emocjonalna nawet z ich perspektywy, poczekaj na 3-4 jak juz w ogole chcesz sam pocalunek jest wazniejszy niz jakies prezenty nawet tak male jak kwiaty
Człowiek od lat nie był na żadnej randce i nie podrywał że jak o tym myślę to czuje sie jakbym miał zapaść sie pod ziemie.
@mirko_anonim: i nie myśl tylko powiedz sobie "fuck it" i idź zagadaj a jak nie wyjdzie się nie dołuj bo według statystyk nawet w USA mało kto ma dobry % powodzenia ja mam dobry to zaufaj mi xd
✨️ Autor wpisu (OP): @lukija: Mi sie wydaje to normlane zapytanie. Proste i bez udziwnień czy dodatków które można uznać że ktoś sie napalił albo żartuje. Jest to trochę taki wyskok i może być to szok dla drugiej strony co sie właśnie dzieje ale jak inaczej człowiek ma przejść do sedna. Nawet gdybym chciał pogadać wpierw nie widzę opcji gadki poprzedzającej jak ta wiecznie zajęta skanowaniem a ja jestem tam raz
Jest to trochę taki wyskok i może być to szok dla drugiej strony co sie właśnie dzieje ale jak inaczej człowiek ma przejść do sedna. Nawet gdybym chciał pogadać wpierw nie widzę opcji gadki poprzedzającej jak ta wiecznie zajęta skanowaniem a ja jestem tam raz na swięta.
@sprawdzajacy Zamierzam zagadać bo to jedyna opcja i trochę szkoda tracić szanse. Tylko próbuje wybadać jaki tekst ma sens aby chociaż odrobine zwiększyć szanse
@mirko_anonim: jesli jestes przystojny to twoj tekst naprawde musialby byc bardzo dziwny zeby sie nie zgodzila jesli bylaby chetna jak nie jestes przystojny to nic nie pomoze ale jak odmowi nie znaczy ze nie jestes bo powodow jest wiele i prawie kazdy nielogiczny
Kwiaty są spoko, ale na drugim czy trzecim spotkaniu. Twój tekst jest dobry, ważny jest przekaz bo i tak wszystko zależy od tego czy ona jest Tobą zainteresowana. Nic nie szkodzi Ci spróbować, trzymam kciuki :)
Człowiek od lat nie był na żadnej randce i nie podrywał że jak o tym myślę to czuje sie jakbym miał zapaść sie pod ziemie.
W dużym skrócie słaby jestem w podrywaniu i nie wiem jak zagadać.
Wpadła mi w oko kasjerka i nie mam pomysłów jak do tego podejść.
Small talking z obcymi ludźmi jest mi raczej obcy więc najlepiej chyba będzie prostu z mostu zaprosić ją.
Najbardziej neutralnie w mojej głowie brzmi
Hej czy dałabyś sie zaprosić na kawę po pracy
Czy jakieś inne propozycje macie poza hej c1pcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
Oraz się zastanawiam co #rozowepaski myślą o kwiatach. Na pierwsze spotkanie raczej nie ale drugie? Nie mówię o wielkim bukiecie ale może paru róży czy tam jednej . Dla mnie wydaje się to jakby przytłaczające na początku znajomości ale może kobiety widza to inaczej
#podrywajzwykopem #randkujzwykopem #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
myślałam, że robią to żeby się ze mnie pośmiać i dużo dziewczyn odbierze to w ten sposób - jako coś niepoważnego
@mirko_anonim: gadaj ze wszystkimi ludźmi to Ci ułatwi rozmawianie
@mirko_anonim: dla baby wydaje się rozkazy nie pytania
@mirko_anonim: za duza inwestycja emocjonalna nawet z ich perspektywy, poczekaj na 3-4 jak juz w ogole chcesz
sam pocalunek jest wazniejszy niz jakies prezenty nawet tak male jak kwiaty
@lukija: mala pewnosc siebie/poczucie wartosci ale u kobiet to normalniejsze akurat i nawet czasem zdrowe
@mirko_anonim: i nie myśl tylko powiedz sobie "fuck it" i idź zagadaj a jak nie wyjdzie się nie dołuj bo według statystyk nawet w USA mało kto ma dobry % powodzenia ja mam dobry to zaufaj mi xd
Jest to trochę taki wyskok i może być to szok dla drugiej strony co sie właśnie dzieje ale jak inaczej człowiek ma przejść do sedna. Nawet gdybym chciał pogadać wpierw nie widzę opcji gadki poprzedzającej jak ta wiecznie zajęta skanowaniem a ja jestem tam raz
jak nie jestes przystojny to nic nie pomoze ale jak odmowi nie znaczy ze nie jestes bo powodow jest wiele i prawie kazdy nielogiczny