Aktywne Wpisy

kuba_172 +159

leniar 0
mirki jak oceniacie plusy i minusy mieszkania na ostatnim piętrze w bloku? jestem na etapie rozglądania się za mieszkaniem i znalazłem mieszkanie na 10 piętrze. jutro będę dzwonił, żeby się umówić na oględziny. czy jest coś na co powinienem zwrócić szczególną uwagę przy oglądaniu w porównaniu do "zwykłego" mieszkania?
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale

źródło: temp_file6220449204377210103
PobierzCo jest żenującego w naprawianiu samochodu po kraksie? Stłuczka i na śmietnik? Są szkody których się nie naprawia ale zdecydowaną większość można. To nawet całkiem ekologiczne podejście.
@Tagliacozzo: Nadal jest używany wóz po kraksie.
@Tagliacozzo: Całki masz po stłuczce?
@Filipterka25: szkoda całkowita powstaje w momencie kiedy koszt naprawy przewyższa wartość pojazdu. Wiadomym jest że w cennikach amerykańskich ubezpieczycieli te szkody są mocno zawyżane, robocizna jest również droga. Na tym korzystają osoby sprowadzające takie auta. Tobie szkoda całkowita kojarzy się z dachowaniem na autostradzie, a na licytacje trafiają auta np po przetarciu całego boku o barierkę na drodze.
Jak jest
@LucaPuccini: ło panie, to jeszcze lepiej - ale te klatki to nie aftermarket, czyli Renault wypuszczało takie fabryczne wersje z homologacją drogową?
@Tagliacozzo: jak murarz jest absytentem.
@Filipterka25: A to ty wychodzisz z założenia że kupujesz już gotowca po naprawie? A no to tak bym się nie odważył. Ja mówię o tym że sam kupujesz/ściągasz rozbitka i zlecasz naprawy.
Ale ten
@Tagliacozzo: Nie zrozumiemy się.
@Tagliacozzo: to jest kwestia bardziej fabryki a nie modelu czy marki. Ale sprowadzanie auta z USA to też przeprawa przez morską wilgoć. Są perełki, ale mało.
Komentarz usunięty przez autora