Aktywne Wpisy

Marcinnx +135
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Atreyu +35
Mieszkanie pet friendly - ale zwierzętami jesteście Wy xD
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
źródło: jj32g5ek7ubg1
Pobierz

źródło: temp_file6220449204377210103
Pobierz@dr_papieros: Akurat jeden i drugi mieli całkiem przyzwoite samochody. Raczej nie gruzy. Natomiast fizyka działa tak samo niezależnie czy jadą e46 na trzech kołach, nową megane rs czy audi rs3
chociaż teraz może na premie będzie jak śmieci same się wyniosły xD
źródło: szrot
Pobierz@yahoomlody: Raz był r-------y w USA, potem r------ł się koło domu. Ale na pewno to były szkody parkingowe... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@D00D00: @dr_papieros którzy siedzieli na podłodze, bo auto miało tylko 2 miejsca (zamiast kanapy była klatka), a banan był chyba też pod wpływem
@Tagliacozzo: ostatni miał strupa powypadkowego ze stanów, pewnie po całce xD
@Tagliacozzo: ja takie naprawiałem. G---o to jest i tyle, w dodatku auta na tamten rynek są robione totalnie po taniości, to nie jest europejska jakość.