Aktywne Wpisy

MikSob1985 +207
Jak ten czas leci 🚀
14 lat temu ukończyłem Wyższą Szkołę Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku 👨🎓 , która w tym roku obchodzi 30-lecie powstania 🎂
Dobrego dnia 👋
#gdansk
14 lat temu ukończyłem Wyższą Szkołę Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku 👨🎓 , która w tym roku obchodzi 30-lecie powstania 🎂
Dobrego dnia 👋
#gdansk
źródło: 1000113597
Pobierz
Zartos_Larpiarz +61

![Kalifornia chce wprowadzić prawo by System Operacyjny weryfikował wiek [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0b3fb441d4c90722ef30d90d23a0c18606b2d2a69639937bf8cc98de86b4c583,q80.jpg)

blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale to wiadomo, że do zobaczenia na żywo co to znaczy "nowa"
#nieruchomosci #mieszkanie #krakow
Ja mieszkam na ostatnim i przedostatnim piętrze i sobie chwalę.
@leniar: gorąco od dachu w lecie, szansa na złapanie zalania w nieszczelnym dachu i malowanie sufitów (niby na koszt wspólnoty, ale zawsze to dyskomfort). Szczególnie w starym budownictwie, gdzie nie było żadnych norm.
@leniar: umówienie się na oględziny w środku lata popołudniu ( ͡° ͜ʖ
W moim budynku z 2015 od dachu nie wali, na oststbim piętrze mam w lato w miarę komfortowo, nawet bez klimy, a na piętrze niżej bywa piekarnik, jak słońce walnie po oknach.
No ale po wielkiej płycie to bym się nie spodziewał dużo - ściany łatwo zaizolować, większość spółdzielni to zrobiła, ale z dachem
Zwroc uwage czy sa jakies slady po zalaniach i pytaj czy były zalania, choć pewnie nikt sie nie wysprzęgli
@leniar: Zajebiście, kilka razy wynajmowałem na ostatnim piętrze i zawsze był ukrop latem. Sprawdź czy w budynku można klimę zamontować, bo bez tego będzie Ci ciężko żyć.