Aktywne Wpisy

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz
kukold +38
15 lat doświadczenia w IT. Java, React, SQL, Kubernetes, cloud infrastructure, cyber security. Systemy o dużej skali, odpowiedzialność za krytyczne komponenty, lata ciągłej nauki i pracy.
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata

1/16 finału, pojedynek 13
Drabinka
FAQ
Playlista na YT
Playlista na Spotify
playlisty mogą być niekompletne
Jeśli chcesz być wołany/a lub wypisany/a z wołania napisz do mnie na PW.
#anime
źródło: fbac44ee6bad47d1127f4d871bc5d9ef0e347b85f3fbb4abed6e2ea88ac5ada5
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
@Danzuo: ale o czym to by miało świadczyć? Zwyczajnie kilka lat temu to anime było popularne, a teraz już mniej. Taki FMA brotherhood jest dalej w pierwszej 10.
Bo jest dostępny na Netfix i dla wielu osób jest to jedne z pierwszych anime jakie obejrzą w życiu. Aktualnie w TOP100 większość tytułów jest wydana po 2015 roku.