Aktywne Wpisy

Quashtan +23
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Metodzik +575
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

źródło: temp_file7177495547349934396
PobierzPakistani na uberze- zapitala w sniegu i mrozie skuterkiem przez pol miasta z twoim kebabikiem
@vulcanitu: Dlaczego? Im za to płacą
Jak robisz po prostu swoją prace - maszy tyle co na umowię.
Zresztą jak kliencie zadowoleni to powinien być to powód do podwyżki a nie napiwku.
Jak w nocy zapierdzielam odśnieżać rozjazdy by pociagi się nie opóźniały to rozumiem że powinieniem zatrzymać taki pociąg i chodzić z tacą jak ksiądz w kościele i mówić " dzień dobry państwu, wiedza państwo odśnieżyłem rozjazd i nie będzie
To eskaluje dalej, Inpost wprowadził napiwki dla kurierów, co biorąć pod uwagę wciskanie ich na B2B jest żałosnym ruchem. Co następne. Napiwki dla wywożących śmieci? Napiwki dla kasjerów? Może napiwki dla policji i lekarzy? (A nie,
źródło: 1000024639
PobierzObecnie daje tipa tylko jak wszystko jest tip top, aczkolwiek coraz częściej się spotykam
Ja właśnie przestałem z 3 lata temu jak ceny żarcia rosły grubo ponad inflację. Skoro janusze tyle zarabiają to podnieść stawkę dostawom też mogli
@niebadzogrem: Nie w USA. Tam jak masz pracę, która kwalifikuje się na tipy to zarabiasz mniej, bo klienci Ci płacą. To jest uregulowane w ich prawie.
Ja staram się omijać