Aktywne Wpisy

MonazoPL +52
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
źródło: temp_file2343105040881111423
Pobierz

Mikołajem okazał się @kropek00 i był to strzał w dziesiątkę, bo w liście okazało się, że mamy wspólne zajawki od informatyki przez fotografię analogową i Factorio. Lubimy też obaj Vince'a Gilligana. PRZYSIĘGAM, że obejrzę Pluribus jak tylko wydębię od kogoś dostep do AppleTV.
Na wstępie obiecuję, że koszulkę Los Pollos Hermanos będę nosił z dumą i radością, od dawna chciałem ją sobie kupić, teraz już nie muszę. A w kubku Better Call Saul od jutra piję poranną kawusię.
Dostałem dwie książki - o kuchni indyjskiej i kuchni meksykańskiej, a do tego masę przypraw, żebym wyżył się kulinarnie. A jak będę chciał pocierpieć, to jeszcze sosik Kosa z Habanero i Carolina Reaper #chilihead
Z łagodniejszych smaków koncentrat z Horchaty (dzięki że napisałeś, że koncentrat, bo chciałem walnąć na hejnał dla spróbowania, myślałem, że to jakiś Mullermilch). I kawusia z Manufaktury kawy.
Na rower dostałem skarpetki, żeby nie było mi zimno, a dla kotka gumowe myszki, które już dałem im na pożarcie.
A na koniec czekolada do własnoręcznego przecięcia, co też uczyniłem.
BARDZO, BARDZO ci dziękuję za ten prezent, zrobiłeś dzień mi, mojej żonie (która też była zachwycona paczką i odpaliliśmy już sobie świeczuszkę) i moim kotkom, którym zrobię "kici kici" od ciebie.
No i oczywiście WESOŁYCH ŚWIĄT!
I to by było na tyle z mojej pierwszej #pokapake
źródło: photo_2025-12-10 22.04.23
Pobierzźródło: IMG_5444
Pobierzźródło: IMG_5438
Pobierzźródło: camphoto_824023566
Pobierzźródło: IMG_5434
PobierzA z dostępem do Apple TV to się nie spiesz, sezon jest dopiero w połowie, po co płacić za dwa miesiące jak można za jeden ( ͡° ͜ʖ ͡°)
japko srapko
jak będą wszystkie odcinki to można pocisnąć binge watching :D
źródło: obraz
Pobierzźródło: IMG_4924
Pobierz@TheTostu: dawno takiej publicznie zrobionej gały nie widziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■