Aktywne Wpisy

izimizixdd +22
Gdybyście mogli wybrać w jakim miejscu w Polsce moglibyście mieszkać, to co byście wybrali?
Ja Kraków (。◕‿‿◕。)
Ja Kraków (。◕‿‿◕。)
driveback +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy w polskiej manosferze #blackpill nie jest czasem zbyt skrajny? Bo to że wygląd jest ważny to wiadomo od tysiącleci, nic nowego. To że na ulicy można spotkać przystojnych gości to też nic nie znaczy, skoro można spotkać 5x tyle przeciętnych i nadal mają partnerki. Często czytam, że te wszystkie pary znajomych, sąsiadów, w pracy, na ulicy które widzimy to "pewnie poznali się dawno", "przypadek", "pewnie nadrabia czymś innym", tylko dziwnym trafem bardzo sporo tych przypadków. Według mnie błędnie mówi się o proporcjach 20/80 - tylko 20% topki mężczyzn ma kobiety. W dzisiejszych czasach dałbym może 5% na prawdę samotnych gości, 10% przystojnych gości singli z wyboru, 85% pozostałych okopanych w #zwiazki od lat. Zresztą związki są z defaultu także dla ludzi przeciętnych (i niżej) bo lepiej mieć stałą partnerkę skoro nie ma się powodzenia i zazwyczaj brzydsze osoby taką strategię przyjmują, co trochę kłóci się ze stereotypem że poniżej przeciętnej to samotny przegryw. Poza wykopem prawie niekojarze żadnego chłopa który nie byłby w związku a nigdy nie obrałem się w gronie przystojnych gości.
#niebieskiepaski #rozowepaski #mgtow #redpill #tinder #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: milion razy było już pisane: blackpill nie mówi nigdzie że normiki nie mogą wchodzić w związki, tylko że widząc związki na ulicy nie widzisz ich prawdziwej natury. niech jakis moderator to przyklei na belke tagu bo ile można powtarzać.
Liczy się tu i teraz, nie to co 'było kiedyś'. Ludzie są w związkach które mają X/XX lat. Już nawet różnica 5 a co dopiero 10 lat to się robi niebo a ziemia w temacie 'rynku' matrymonialnego. Tym bardziej jeżeli jesteś facetem po 30. To raz.
Dwa, nawiązując też do pierwszego, mówimy o 'puli' kobiet wolnych. Kogo interesują te zajęte? Chyba jakiś
@mirko_anonim: Uwielbiam te statystyki anonimków. 85% chłopa w związkach od lat xD.
Skrajny, bo tyle osób jest na wyparciu i wdycha copium.
Ale niestety prawdziwy.
NATURA
źródło: image
Pobierz@Perkelev: "Znam" to za duzo powiedziane, ale znam grupę facetów co nie stronią ani od chlania, ani od narakotyków, wszyscy mają dziewczyny/narzeczone, ale wszyscy mają pracę, pracują od wielu lat i są stabilni finansowo, różne zawody od magazyniera po programistę, po prostu są stabilni zarobkowo, nawet ten najmniej zarabiający od poniedzialku do piątku na jakiejś