Aktywne Wpisy

JankoBzykant89 +173
markhausen +62
Śpiewak się chyba za dużo Marksa naczytał:
źródło: 1000024911
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pobierz@CrokusYounghand: Tak. To się nazywa siedlisko i wymaga normalnego PnB
@szmichal: chyba, że ci spod Grójca gdzie są same w------e wielkie chłodnie i systemy przeciwgradowe
@whos_your_daddy_snakegirl: I jeszcze pracuje dodatkowo w mieście xD
@markhausen: To, że Jan Śpiewak jest odklejonym błaznem i lewakiem to jedno. Natomiast to są właśnie ci ''biedni rolnicy'' w praktyce którzy blokują Warszawę i drogi swoimi ciągnikami po pół miliona którzy chcą żeby społeczeństwo im współczuło i postrzegało ich jako niczym biedną staruszkę która ma 3 kury przyjeżdża sprzedać do miasta 2 wytłaczanki jajek na krzyż i robi z jednej torebki herbaty
@Bury_Zenek: nie musisz mieć, wystarczy, że Cie stać.
@markhausen: podoba mnie się jak komentarze że rolasy nie płacą w PL podatków mają po 5x więcej plusów od ciebie. Jest w narodzie nadzieja.
J---ć uprzywilejowane podatkowo grupy społeczne. KRUS zlikwidować.
@turok2016: absolutnie nie jest fair. Chodziło o to, że człowiek który ma dom i dwa auta niekoniecznie musi być "bogaty" i opodatkowany 80%.
Za to taki którego stać na jacht czy ma 100mln majątku już jak najbardziej
@fastmotion: Mnie bardziej zastanawia po co chłop kupil 2 takie same xD To samo Kołodziejczak, walczył o biedną Polską wieś a sam się rozbijał nowymi lexusami co nawet po necie lata xD Ogólnie taka ciekawostka, nie wiem czy jak ktoś zauważył, ale nawet w szkole największe banany to zawsze ze wsi pochodziły.
U nas na wsi każdy marzył o pracy na etacie a nie z------j roli, dziś wszystkie grunty na prawie darmo w dzierzawe poodawane bo nikt nie chce tego gowna tykać.
Mleko zawsze mialo dobrą cene? Chyba znowu dla jakis rolników co mieli indywidualne umowy z mleczarniami.
Zwykli ludzie dostali z 30-40groszy na litr, to było tak nieopłacalne, że doiłem krowy za dzieciaka i wylewałem mleko, bo szkoda
@Cztero0404: Przecież to najtańsze auta premium. ES to chyba ostatnio niewiele droższy od Camry był na wyprzedaży modelu.
Pochodziły, czy mieszkały? Jakie miasto by nie było, to ciężko gdzieś jeszcze wcisnąć dom 300m2+. Albo będzie to przedwojenna willa jak w Warszawie/Wrocławiu, albo musisz budować poza granicami miasta i z automatu jesteś
@SamiS