Wpis z mikrobloga

• 12
@breakdown1: Dzięki, 4 lata strat to dobra lekcja. A tu fart, obserwowałem natgas po rekomendacji xtb. Jak wzrósł o 8% i nie przebił ich SL to wszedłem. Wrzucałem wykres w chata gpt i sprawdzałem poziomy. Teoretycznie może spaść do 4,3-4,4 albo i ich TP 4,17 ale nie mam już psychy w tym siedzieć.
  • Odpowiedz
@b1n45: hej stary, dawno się nie odzywałem bo wiesz robota, dzieci te sprawy, głowa mała. Nie to co za dawnych czasów, Ty wszystko pamiętasz bo Ty łebski byłeś hehe nie to co ja wariat, ale do rzeczy, krótka piłeczka tak jak lubisz he he he pożycz dwie stówki do końca roku
  • Odpowiedz
  • 14
@breakdown1: Ale nie polecam. 20 listopada mnie wywiozło na Nasdaqu, wcześniej na złocie i miałem niecałe 15k na koncie, całkowita strata z 4,5 roku 96800 zł. Zrobiłem 1000%, bo wszystko dokładałem do pozycji. To się drugi raz już pewnie nie wydarzy.
  • Odpowiedz
@b1n45 a miałeś obawę, że urośnie więcej? Pamiętam jak w 2022 natgas ładnie rączki porywał jak świece dochodziły po 11 dolarów.. Jak znowu będzie jakaś świeca spekulacyjna do 5-6 dolarów to wchodzisz jeszcze?
  • Odpowiedz
  • 4
@prostymysliciel: Pamiętam straciłem wtedy z 50k na gazie. XD
Wiem, że śmieszki są z tych rekomendacji xtb, ale obserwuje jak mnie coś zaciekawi. Dali SL 5.6 urosło do okolic 5.5 i zawróciło. Wszedłem koło 5.42 z SL 5.6. Strata do przełknięcia. Leciało ciągle w dół. Dalej obserwowałem i dokładałem. Szczęście dopisało.
Czy to się powtórzy drugi raz? Nie mam przekonania.
  • Odpowiedz