Wpis z mikrobloga

• 0
@barber-barberski: opcje dźwignia 1:10. Nic nie kupiłem, tylko sprzedałem i to jeszcze to, czego nie miałem, czyli short. W sumie to zakład, zwykły h----d. Obstawiasz czy spadnie, czy urośnie.
  • Odpowiedz
@b1n45: I jak dzida w górę to dzwoni margin? Ale ty jesteś sprytny i masz SL'a? Czyli wchodziłeś w randomowe bety za 2k -3k? Dobrze rozumiem? I gdyby miało pójść w drugą stronę to by ręce urwało? Czy tam masz jakby budżet do przepalenia 2k z lewarem bardziej buja i trend boczny najszyciej cię zczyści?
  • Odpowiedz
  • 1
@adamsowaanon: pierwsze wejście SL na okolice 15k. Dalej ustawiałem do poziomów drobnych korekt. Nie było więcej w SL, niż zrealizowany zysk. Ostatecznie jak mogłem najgorzej wyjść na 0 wchodziłem all in. Ostatnie wejście było za 124 000
  • Odpowiedz
  • 0
@barber-barberski: mniej więcej tylko kwoty większe. Mialem sl opisałem wyżej. Randomowe nie do końca, ale szklanej kuli nie mam, mogło być różnie. Zawsze trzeba liczyć się ze stratą. Boczniak dopóki by nie szedł jakoś szeroko nic by nie zrobił. Chyba, że psychika by siadła.
  • Odpowiedz
@b1n45: gaz to najgorsze co może być. Może wahać ponad 6% dziennie w obie strony. Na dźwigni 20x jesteś po tygodniu bankrutem. Około 14-15:30 jest zawsze strzał na 100-150 pipsów. Góra albo dół, w zależności od tego jak boty grają. Tam tylko boty nadają kierunek
  • Odpowiedz
  • 1
@programista70k: dużo wymagasz 😉
wejścia 5,423; 5.140; 4;892; 4;852; 4;655
TP 4.17 cały czas, zamykałem z ręki. Tak 34k$. Całe rozegranie to +280%, nawet jakbym stracił na końcu połowę, to byłbym na plus, ale kwoty już za duże. Szkoda stracić.
  • Odpowiedz
Teoretycznie może spaść do 4,3-4,4 albo i ich TP 4,17 ale nie mam już psychy w tym siedzieć.

@b1n45: ja jechałem z 5,3 na 4,9 a pisałem, ze kusiło trzymać do 4.2
Niestety brak czasu wykluczał dalsze trzymanie pozycji
  • Odpowiedz