Aktywne Wpisy

Palinek +305

blleh +97
Serdecznie dziękuję Panu Deweloperuch. Trud Twój godzien i na marne nie idzie (。◕‿‿◕。)
Szukam mieszkania raczej po taniości. Jako że gardzę pośrednikami, to patrzę tylko na oferty prywatne. I nagle jest całkiem spoko mieszkanie, do generalnego remontu - umawiam oglądanie. Po minucie od wejścia do mieszkania wiem, że to nie prywatna oferta tylko fliperzyna, co nic nie wie o mieszkaniu - k**wa nawet nie wiedział, czy
Szukam mieszkania raczej po taniości. Jako że gardzę pośrednikami, to patrzę tylko na oferty prywatne. I nagle jest całkiem spoko mieszkanie, do generalnego remontu - umawiam oglądanie. Po minucie od wejścia do mieszkania wiem, że to nie prywatna oferta tylko fliperzyna, co nic nie wie o mieszkaniu - k**wa nawet nie wiedział, czy

Czy mam sluszne podejrzenia czy tylko przesadzam?
Przypadkowo odkryłem ostatnio, że moja narzeczona (4 lata jestesmy razem) obserwuje kogoś nowego na instagramie ( dosłownie wyświetlil mi sie na głownej stronie w proponowanych) wiec z ciekawości zapytałem kto to powiedziala, ze to staly klient (bo ona pracuje w sklepie) mowie no spoko przeciez to tylko obserwowanie nic zlego nie robi
ale zaczelo sie ciekawiej robic bo ukradkiem widzialem czasem, ze jakies powiadomienia od niego często przychodzą na instagramie i pomyślałem no nie bede przegladac jej telefonu zapytam wprost czy z nim pisze przecież mnie nie oklamie
Jak sie zapytalem czy z nim pisze to zdenerwowała sie mocno na mnie, ze co ja jej nie ufam itp mowie no ale widzialem, ze wysyla Ci jakies filmy piszecie itp a ona mowi, ze chyba cos mi sie pomylilo, ze to pewnie ode mnie byly powiadomienia
dobra czerwona lampka sie zapalila i na drugi dzien stalo sie to czego nie chcialem robic ale musialem tak mnie to zżerało, sprawdzilem jej telefon i o dziwo na instagramie jak przychodzilo pelno powiadomien nagle cala konwersacja pusta i mysle sobie cos tu jest nie tak
No to patrze dalej bo nie moglem w to uwierzyc troche i tu pojawil sie discord „tak zwana wiadomosc od niej na rozpoczecie rozmowy na dc” : przepraszam, ze tutaj musimy gadac ale wiesz jak jest
Czytam dalej a tam wiadomosci od niego: czy na ig ma ja dalej obserwować na co ona, ze za zadne skarby nie bo (ja) bede miec problem i podejrzenia i wiadomosc od niej: ze nie moge sie ja dowiedziec o tym, ze pisza razem bo bedzie ostra jazda i bede kazac jej wybierać pomiedzy mna a nim a ona jest uparta i jeszcze wybierze jego
No i mowie dobra dzisiaj rano jak wstalismy pytam czy pokaze mi ig pokazala i wiadomo wiedzialem, ze tam będzie pusto wiec specjalnie to zrobilem i zapytalem czy pokaze tez messengera whatsappa bo nie chcialem powiedziec od razu czy pokaze discorda bo byloby to sus i jak na koncu zapytalem czy pokaze discorda to sie odpalila, ze jestem chory, ze jej nie ufam, ze ten zwiazek nie ma sensu i placz
Potem patrze glosowka do niego na dc, ze sie o------o cos i na snapie mu opowie, godzinepo tej glosowce cala konwersacja z dc znikla xd
A i jeszcze udostepniaja sobie lokalizacje na Ajfonach
Co mam o tym myslec? Najgorsze jest to, ze tak ja kocham, ze boje sie, ze sie rozstaniemy po tym i najgorsze jest to, ze przegladalem jej telefon i bedzie o to akcja gruba
Dodam jeszcze, ze przez ostatnie 2 dni specjalnie pytalem pare razy czy pisze z jakims chlopakiem itp naco ona, ze skad te podejrzenia i zaprzeczala mocno no a ja wiadomo nie przyznalem sie dalej, ze wiem..
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
c-------y?.jpg
Kończ z nią, ona myśli tylko o nim.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: