Wpis z mikrobloga

"Cesarz" mógłby zrobić coś dla ludzi i wprowadzić kataster, czy REALNĄ progresje podatkową żeby załatać deficyt i ratować służbe zdrowia zanim nas zaleje brunatna fala za 2 lata ale w sumie kto by sie tym przejmował jak można rzucić temat zastępczy typu pieski i libki będą pod to walić koniura. Do 2030 będzie tutaj Białoruś bo liberałowie jak to mają w zwyczaju zmarnowali ogromny mandat społeczny jaki dostali w 2023.
PRĘTEM PO KRATACH XDDDDDD
#polityka #bekazprawakow #bekazlewactwa #antykapitalizm #bekazlibka
HomelessCrackhead - "Cesarz" mógłby zrobić coś dla ludzi i wprowadzić kataster, czy R...

źródło: Zrzut ekranu 2025-12-09 011648

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HomelessCrackhead: Ten typ mnie wrzucił na czarno kiedyś po tym jak próbowałem mu ostudzić jego miłość do KO xD

Ogólnie to jest jeden z typków którego faktycznie podejrzewać na tym portalu o trolling polityczny na rzecz partii.
  • Odpowiedz
@HomelessCrackhead: uja moze wprowadzic z PSL potrzebnym do większości i batyrem.

I o ile kataster jeszcze rozumiem, to progresji żeby zgnieść "bogoli" 12k na miesiac nie rozumiem zupełnie. Homeopatyczne zysk żeby znów nie bylo nawet rachitycznej klasy średniej?

Program zjebow z razem niech realizuje rzad razemkowy. Nie bedzie takiego nigdy? Oj jaka szkoda

@thorgoth: a potem będzie płacz że PiS wygrał albo, że braunuchy mają wysoki wynik i
  • Odpowiedz
@Kryspin013: a co to za roznica czy UE rozwalą nam z prawej czy z lewej?

Nie gasi sie pożaru benzyną, jesli jedynym ratunkiem przed konfą sa razemki dla których jestem wrogiem ludu to lepiej gasić światło i wyjechać.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: a co to za roznica czy UE rozwalą nam z prawej czy z lewej?

Nie gasi sie pożaru benzyną, jesli jedynym ratunkiem przed konfą sa razemki dla których jestem wrogiem ludu to lepiej gasić światło i wyjechać.

@thorgoth: Wychodzi na to, że masz mentalność k0nfiarza tylko nie lubisz k0nfiarzów xd
  • Odpowiedz
Wychodzi na to, że masz mentalność k0nfiarza

@Kryspin013: no nie, konfiarze zagłosują na kulawego psa bez oka "byle nie Trzaskowski", to i przeciw Tuskowi by zagłosowali bezmyślnie na cokolwiek. Tak, głosowanie na takiego Brauna, bo byle nie Tusk, to dosłownie gaszenie pożaru benzyną xD
  • Odpowiedz
@thorgoth: delikatni socjaldemokraci z razem to po pierwsze brzydzą sie przemocy, po drugie to tę klase srednia to sobie wymyslili wielcy wlasciciele zeby podzielic klase pracującą - robol 12k to nadal robol. Ogolnie uspokojam co do Razem - retorycznie oni by chcieli opodatkowac duzy kapitał, w praktyce są zbyt leniwi. Oczywiscie ktos mi powie ze oni nie rzadza - no tak, ale przez 10 lat to nawet nie za bardzo
  • Odpowiedz
Wychodzi na to, że masz mentalność k0nfiarza tylko nie lubisz k0nfiarzów xd

@Kryspin013: nie mam i szczerze to nie wiem co się z tobą dzieje.
Może się nie znamy ale plusujemy swoje posty od wielu lat i miałem cie za kogoś zdecydowanie mniej fanatycznego.

Istotą bycia konfiarzem jest zelotyzm czyli pewna identyfikacja tożsamościowa nasi=prawica=dobro=sprawiedliwość
  • Odpowiedz
@tulipana: no tylko byle kulawy pies bez oka, ślepy, głuchy i bez zębów, w dodatku zaraz nad grobem się lepiej nadaje na stanowisko prezydenta niż Trzaskowski, żaden głupi zamordysta lewacki nie powinien marzyć o stołek prezydenta a co dopiero startować w wyborach na ten stołek
  • Odpowiedz