Aktywne Wpisy
DoktorMorela +136
Czasami jak z kims rozmawiam i mówię, że inwestuję i mam pieniadze w akcjach to widzę wielkie zaskoczenie i szok, bo przecież to h----d,oszustwo i na pewno stracę xd
Kiedys rzuciłem to mojej babci to ona krzyknęla: boże wszystko stracisz!
Kolega z pracy kiedy dowiedzial sie że mialem portfel akcji za 200tys stwierdzil ze lepiej gdybym kupił sobie auto bo na co czekac.
Tez macie podobne sytuacje z zyciu gdy ktos slyszy
Kiedys rzuciłem to mojej babci to ona krzyknęla: boże wszystko stracisz!
Kolega z pracy kiedy dowiedzial sie że mialem portfel akcji za 200tys stwierdzil ze lepiej gdybym kupił sobie auto bo na co czekac.
Tez macie podobne sytuacje z zyciu gdy ktos slyszy

xxGrandxx +479
Samotne matki nie bez powodu są samotne. Szkoda chłopa, głupi był, nabrał się.
#samotnematki #alimenty
#samotnematki #alimenty
źródło: temp_file7814855256284393052
Pobierz

PRĘTEM PO KRATACH XDDDDDD
#polityka #bekazprawakow #bekazlewactwa #antykapitalizm #bekazlibka
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-09 011648
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ogólnie to jest jeden z typków którego faktycznie podejrzewać na tym portalu o trolling polityczny na rzecz partii.
@thorgoth: a potem będzie płacz że PiS wygrał albo, że braunuchy mają wysoki wynik i
Nie gasi sie pożaru benzyną, jesli jedynym ratunkiem przed konfą sa razemki dla których jestem wrogiem ludu to lepiej gasić światło i wyjechać.
@thorgoth: Wychodzi na to, że masz mentalność k0nfiarza tylko nie lubisz k0nfiarzów xd
@Kryspin013: no nie, konfiarze zagłosują na kulawego psa bez oka "byle nie Trzaskowski", to i przeciw Tuskowi by zagłosowali bezmyślnie na cokolwiek. Tak, głosowanie na takiego Brauna, bo byle nie Tusk, to dosłownie gaszenie pożaru benzyną xD
@Kryspin013: nie mam i szczerze to nie wiem co się z tobą dzieje.
Może się nie znamy ale plusujemy swoje posty od wielu lat i miałem cie za kogoś zdecydowanie mniej fanatycznego.
Istotą bycia konfiarzem jest zelotyzm czyli pewna identyfikacja tożsamościowa nasi=prawica=dobro=sprawiedliwość