Wpis z mikrobloga

@Nemayu: chłopie ale co ty do mnie. Ja tylko wskazałem dwa fakty tego dobrobytu. Całościowo to można podsumować bardzo łatwo. Szacunkowo w latach 1917-1991 na zachód z zsrr emigrowało, uciekło ok. 4-5 mln osób. W drugą stronę szacunki mówią o ok. 25-35 tysiącach osób. Lepszego podsumowania nie znajdziesz tego okresu który był mlekiem i miodem płynący.
  • Odpowiedz
@klefonafide: Dlatego nie wchodzi z wami w dyskusję. Dokładnie dlatego. Ma się silić na argumenty, gdy po drugiej stronie jest chęć wyśmiania i brak jakichkolwiek logicznych argumentów, i odnoszenia się w jakikolwiek sensowny sposób do postawionej tezy.

@Bialek_napraw_tagi: Co tym udowadniasz? Czy dobrobyt cokolwiek udowadnia w kwestii tego, że UE nie było, a teraz jest komunistyczną organizacją, tak jak @bio_84 napisał:

Nie do takeij UE wchodziliśmy, nie takie były założenia.
  • Odpowiedz
@Nemayu: dziekuję za głos rozsądku :) niestety z zabetonowanymi głowami nie ma sensu wchodzić w dyskusję :) Zobacz ja nie napisałem nic złego a gdy napisałem, że nie mam zamiaru z nimi dyskutować to zaczęły się wyzwiska w moją stronę :) A jeden @GodEmperorWasRight postanowił wplątac w to nawet moje dziecko. Co za brak honoru :)
  • Odpowiedz